25. maj 2020
Indbrudstallet er generelt faldet i Nordsjælland, men i Rudersdal, Hørsholm og Gentofte er tallet steget. Det er lidt mærkværdigt, men vi er meget opmærksomme, siger politiinspektør Carsten Spliid fra Nordsjællands Politi.
Indbrudstallet er generelt faldet i Nordsjælland, men i Rudersdal, Hørsholm og Gentofte er tallet steget. Det er lidt mærkværdigt, men vi er meget opmærksomme, siger politiinspektør Carsten Spliid fra Nordsjællands Politi.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbrudsbølge rammer tre kommuner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrudsbølge rammer tre kommuner
Nordsjælland - 06. november 2019 kl. 20:09
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rudersdal, Hørsholm og Gentofte er i øjeblikket mål for tyveknægte. Det viser opgørelser fra Nordsjællands Politi. Alene i den forgangne weekend blev anmeldt 11 indbrud eller forsøg på indbrud i Rudersdal, hvilket er meget voldsomt. Det skriver Frederiksborg Amts Avis torsdag.

arrow Læs også: Alarmerende: Indbrudsbølge fortsætter

- År efter år er det sådan, at der hvert efterår i ugerne 38-47 er en stigning i antallet af indbrud i Danmark. Det er særligt udtalt i Nordsjælland. I år har vi dog oplevet et lille fald i antallet undtagen i de tre nævnte kommuner, hvor der har været en stigning. Det er lidt mærkværdigt, siger politiinspektør Carsten Spliid, der er linjechef for Forebyggelse og Nærhed ved Nordsjællands Politi.

Han understreger, at Nordsjællands Politi er meget opmærksomme på denne tendens.

- Indbrud er et af vores store fokusområder. Generelt er det sådan, at vi indtil nu i år kan se, at der har været et fald i antallet af indbrud i Nordsjælland på cirka 10 procent. Hvorfor der lige nu er en særlig stigning i Rudersdal, Hørsholm og Gentofte er svært at give et entydigt svar på, men vi er meget opmærksomme på det, og det må borgerne også godt være, siger Carsten Spliid til Frederiksborg Amts Avis.

Gode råd mod indbrud kan findes på: www.botrygt.dk

arrow Helt vildt: Kommune ramt af indbrudsbølge
18. november 2019 kl. 14:05 Opdateret: kl. 14:05
arrow Voldsom indbrudsbølge fortsætter
11. november 2019 kl. 12:49 Opdateret: kl. 12:49
arrow Voldsomt: 11 indbrud anmeldt i weekenden
04. november 2019 kl. 12:31 Opdateret: kl. 12:31
Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?