25. november 2017
Der var lejlighed til at få svaret på spørgsmål om parken både i pausen og ved mødets afsluttende spørgeseance. Foto Jesper Sabroe
Der var lejlighed til at få svaret på spørgsmål om parken både i pausen og ved mødets afsluttende spørgeseance. Foto Jesper Sabroe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Døren til nationalpark er stadig åben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Døren til nationalpark er stadig åben
Opdateret 12. september 2017 kl. 13:44
Nordsjælland - 11. september 2017 kl. 22:01
Af Jesper Sabroe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Løbet er ikke helt kørt endnu, for de private lodsejere omkring, der har jord lige op til den kommende nationalpark, men som måske har gået og tvivlet på, om de vil være med. Helt frem til den 23. oktober, hvor høringsfristen for forslaget til nationalpark Kongernes Nordsjælland udløber, kan man nå at melde sig til.

Det kom frem på det første af fem offentlige møder - en i hver af de fem kommuner parken dækker, som blev afholdt mandag aften på Esrum Kloster, og hvor Abbedsalen var fyldt med cirka 120-130 fremmødte borgere.

- Der kan ske en justering af grænserne helt frem til den endelige politiske beslutning træffes, oplyste kontorchef Anne-Marie Vægter Rasmussen, Miljøstyrelsen.

- Parken skal være en folkesag, og det er stadig muligt at få lukket nogle af hullerne i parken, havde Gribskov-borgmester Kim Valentin (V) inden da sagt i sin velkomst til mødet.

De øvrige fire møder holdes tirsdag den 12. september på Fredensborg Rådhus, den 13. september i Gjethuset i Frederiksværk, tirsdag den 19. september på museet Flynderupgård i Helsingør og torsdag den 21. september på Hillerød Rådhus. Alle møder varer fra klokken 19-21.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk