23. oktober 2021
DTUs efteruddannelsescenter DTU Learn for Life står bag det nye forløb til erfarne erhvervsfolk med en iværksætteride.
DTUs efteruddannelsescenter DTU Learn for Life står bag det nye forløb til erfarne erhvervsfolk med en iværksætteride.
Foto: Vibeke Hempler/DTU
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DTU satser på erfarne iværksættere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

DTU satser på erfarne iværksættere
Nordsjælland - 28. oktober 2020 kl. 04:29
Af Marianne Due

Drømmen om at starte for sig selv har for alvor fået næring hos 17 erfarne erhvervsfolk på det nye iværksætterforløb DTU Startup Chapter fra DTUs efteruddannelsescenter, DTU Learn for Life. Efteruddannelsesforløbet blev skabt som følge af coronakrisen, fordi mange vil miste deres job, og tilslutningen til det første forløb har vist, at der er et behov for sådan en efteruddannelse.

- De 17 deltagere har overgået vores forventninger her til det første forløb, og der er allerede stor interesse for det næste, siger direktør Karina Rothoff Brix fra DTU Learn for Life.

Deltagerne på DTU Startup Chapter har alle mere end ti års erfaring fra arbejdsmarkedet og i løbet af de næste tre måneder finder de ud af, om deres ideer kan føre til et nyt arbejdsliv som iværksættere.

- Vi har forventning om at deltagerne bliver afklaret med hensyn til at gå videre med deres iværksætterdrøm, måske bliver ideen ændret undervejs og nogle finder måske ud af, at det ikke er noget for dem alligevel, men alle tre beslutninger er gode, for her handler det om at lære, siger Karina Rothoff Brix.

- Vi tror på livslang læring , og det er vores ambition at inspirere til, hvordan man bringer sin viden og erfaring i spil samtidig med, at man også får taget springet og slipper sin iværksætterdrøm fri i et trygt miljø, siger hun.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?