11. juli 2020
Nordsjællands Brandvæsen opgiver flytning. Foto: Lars Sandager Ramlow
Nordsjællands Brandvæsen opgiver flytning. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brandvæsen bliver i industripark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brandvæsen bliver i industripark
Nordsjælland - 27. maj 2020 kl. 11:08
Af Jesper Sabroe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Brandvæsens administration og vagtcentral flytter alligevel ikke til brandstationen på Ådalsvej i Hørsholm, men bliver boende i lokaler i Kokkedal Industripark. Det har Beredskabskommission for Nordsjællands Brandvæsen besluttet på sit seneste møde

Nye beregninger viser, at en flytning vil koste 21 millioner kroner, langt over det oprindelige estimat på seks millioner kroner.

Nordsjællands Brandvæsen, der dækker Allerød, Hørsholm, Rudersdal og Fredensborg Kommuner, lejer sig i dag ind på adressen Kokkedal Industripark 14.

I forbindelse med at bindingsperioden på lejemålet stod til udløb, har man siden sidste år undersøgt muligheden for at ombygge brandstationen i Hørsholm, så administration og vagtcentral kan flytte ind dér. I Hørsholm anvendes lokalerne i dag til hjælpemiddeldepot.

Men efter at arkitekter har tegnet og regnet på sagen og er kommet frem til de 21 millioner kroner for flytningen, er det altså besluttet at blive i Kokkedal. Her har der været indeklimaproblemer, som i dag nu søges taget hånd om ved blandt andet at installere udvendig solfilm på vinduerne. Solfilmen forventes at kunne reducere solvarmen med ca. 60 procent.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?