9. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilist kørte 20 km/t på motorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilist kørte 20 km/t på motorvejen
Nordsjælland - 25. oktober 2020 kl. 09:35
Af Palle Høj

En 37-årig bilist fra Frederiksberg troede givetvis, at han kunne »snige den hjem«, da han i narkopåvirket tilstand kørte forsigtigt af sted på Helsingørmotorvejen. Men det vakte tværtimod stor opmærksomhed, at han indimellem kørte med bare 20 km/t på motorvejen.

Af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi fremgår det, at han kørte med en hastighed mellem 20 og 90 km/t, og at han både kørte i nordlig retning og sydlig retning, inden en patrulje fra politiet standsede ham ved 18-tiden lørdag aften ved Nærum.

Det fremgår ikke, at rapporten, hvad manden var påvirket af, ud over at det var »stoffer«. Han blev taget med for at afgive en blodprøve.

På Vangedevej i Gentofte testede en anden bilist ved 21-tiden positiv for cannabis. Der var tale om en 20 år gammel mand, hans hjemby er ikke oplyst, men han var frakendt sit kørekort, så her venter flere bøder. Manden erkendte forholdene på stedet, oplyser vagtchefen hos Nordsjællands Politi

Tidligere på dagen blev to andre biler standset i Frederiksværk, den første rent rutinemæssigt kl. 16.05 på Hillerødvej i Frederiksværk. Her blæste den 75-årige kvindelige fører fra Søborg i alkometeret, som afslørede, at hun havde for meget alkohol i blodet. En blodprøve skal vise det præcise indhold.

Endelig blev en 22-årig mand stoppet på Hundestedvej i Frederiksværk ved 22-tiden. Han blev på stedet testet positiv for cannabis. Af døgnrapporten fremgår det, at en 25-årig mand - formentlig en passager i bilen - ved samme lejlighed blev visiteret, og betjentene fandt derved 1,66 gram hash i en cigaretpakke. Også han kan se frem til en bøde.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?