4. august 2021
En 27-årig mandlig bilist kom torsdag aften slemt til skade, da han var involveret i et frontalt sammenstød med en 20-årig mand, der fredag blev fremstillet i retten, hvor han var sigtet for vanvidskørsel. Den 20-årig blev efterfølgende løsladt. Foto: Presse-fotos.dk
En 27-årig mandlig bilist kom torsdag aften slemt til skade, da han var involveret i et frontalt sammenstød med en 20-årig mand, der fredag blev fremstillet i retten, hvor han var sigtet for vanvidskørsel. Den 20-årig blev efterfølgende løsladt. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20-årig sigtet for vanvidskørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årig sigtet for vanvidskørsel

En 20-årig mand, der fredag blev fremstillet i retten sigtet for vanvidskørsel, er løsladt, og sagen skal nu færdigefterforskes.

Nordsjælland - 18. juni 2021 kl. 14:52
Af Joram G. Menzer

En 20-årig mand fra Hørsholm blev fredag fremstillet ved Retten i Lyngby, hvor anklagemyndigheden i Nordsjællands Politi havde sigtet ham for blandt andet vanvidskørsel.

arrow Læs også: Se ugens politirapport: Falsk bankmand, vold, narko og færdselsuheld

Anklagemyndigheden ønskede derfor, at den 20-årige skulle varetægtsfængsles, men retten fandt ikke, at anklagemyndigheden havde løftet bevisbyrden, hvorfor den 20-årige blev løsladt.

Den 20-årige var torsdag aften impliceret i en ulykke i Skodsborg, hvor to biler kørte frontalt sammen.

I den ene bil sad altså den 20-årige, mens der i den anden sad en 27-årige mand fra Charlottenlund, som kom slemt til skade, men som ifølge Ritzau fredag var i stabil tilstand.

Ifølge anklager Kholoud Ibrahim var den 20-årige kommet kørende på Strandvejen, hvorefter han var drejet op ad Skodsborgvej, og i den forbindelse havde han kørt hurtigere end det tilladte.

- Vidner beskriver det som om, at han har kørt slalom op ad Skodsborgvej og ind i den forkerte vejbane, hvor han så rammer en modkørende bil, siger Kholoud Ibrahim.

Ifølge anklageren anerkender den 20-årige, at han har kørt for hurtigt.

- Hans forklaring er, at han kører for stærkt, da han kommer ind på Skodsborgvej, og at han derfor mister herredømmet over bilen, som kører over i den anden vejbane, siger Kholoud Ibrahim.

Retten kunne ikke umiddelbart afvise den forklaring, og derfor blev den 20-årige altså løsladt.

Politiet skal nu efterforsker sagen færdig, der skal afhøres vidner, og man venter ligeledes på svar på, om den 20-årige var påvirket på ulykkestidspunktet.

- Lige nu efterforskes sagen fortsat, og der er derfor en masse spørgsmål, der endnu ikke er besvaret, siger Kholoud Ibrahim.

arrow Kvinde røg på hospitalet efter sammenstød med træ
21. juni 2021 kl. 12:59 Opdateret: kl. 12:11
arrow Høj musik i sommernatten
20. juni 2021 kl. 09:53 Opdateret: kl. 09:03
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?