4. marts 2021
På billedet holder René Milo sit indlæg. Ved bordet sidder formand Niels Kjøller og Ingolf Eide.
På billedet holder René Milo sit indlæg. Ved bordet sidder formand Niels Kjøller og Ingolf Eide.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Milo spidskandidat for Borgerliberale i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Milo spidskandidat for Borgerliberale i Greve

Greve: På lokalpartiet Borgerliberale i Greves velbesøgte opstillingsmøde i Greve Borgerhus kunne formanden, Niels Kjøller, indlede med at sige, at endnu en gang er medlemmerne samlet til et for partiet skelsættende møde.

Navne - 25. juni 2013 kl. 10:41

Greve: På lokalpartiet Borgerliberale i Greves velbesøgte opstillingsmøde i Greve Borgerhus kunne formanden, Niels Kjøller, indlede med at sige, at endnu en gang er medlemmerne samlet til et for partiet skelsættende møde.

- For blot 10 måneder siden blev Borgerliberale i Greve præsenteret for offentligheden første gang, og siden er det gået slag i slag. Partiets politiske program er siden starten i nærdemokratisk ånd blevet ajourført efter input fra medlemmerne og synliggjort gennem seks foldere, der i løbet af den kommende tid op til kommunalvalget vil blive gjort tilgængelige for borgerne i Greve, sagde Niels Kjøller.

Formandens indledende ord blev fulgt op af René Milo i sin anbefaling af sig selv over for forsamlingen som spidskandidat for partiet.

Også han skitserede det meget store og krævende arbejde, der har været forbundet med opstarten af et helt nyt parti, og han glædede sig især over den entusiasme, hvormed borgerne i Greve, efter hans opfattelse, havde modtaget Borgerliberale i Greve.

Politisk, sagde Milo, ville han i byrådet fortsætte den linje, han havde praktiseret gennem snart 25 år, heraf 12 år som borgmester, under skyldig hensyntagen selvfølgelig til partiets program.

Han fremhævede i den forbindelse styrken ved at være medlem af et parti, hvis største styrke lå i mest mulig indflydelse til gavn for borgerne i Greve uafhængig af diktater fra landsdækkende moderorganisationer.

Samarbejdets mand

Endelig pointerede han, at han var en samarbejdets mand og henviste til, at i alle årene med ham som borgmester var større beslutninger i byrådet næsten altid foretaget med et meget stort flertal.

Der var ingen modkandidater til Renè Milo som spidskandidat, og han blev valgt med akklamation af forsamlingen.

Borgerliberale i Greve har besluttet ved valget den 19. november at have sideordnet opstilling af partiets øvrige kandidater.

- Det vil sige, at det i høj grad er personlige stemmer, der afgør, hvem af kandidaterne der efter 1. januar 2014 tager plads i byrådssalen ud over Milo. De foreløbige kandidater på Borgerliberale i Greves liste er derudover Ingolf Eide, Christina Johansen, Lars Bagge, Jan Hatt og Falle Thomsen, der på hver deres måde kommer med en vidtfavnende erfaring og stor viden om samfundsforhold fra både det private og det offentlige arbejdsmarked, siger Niels Kjøller.

- Borgerliberale i Greves kandidater er, fortsætter Niels Kjøller, alle kandidater, der har ildsjælens entusiasme og tro på at kunne udrette noget positivt til gavn for hele kommunen. Det er mennesker, der møder andre mennesker med tillid og åbenhed.

Og dette er Kjøller overbevist om også vil præge deres politiske arbejde:

- Valgkampen vil blive ført på politiske og ikke personrelaterede præmisser, hvis det står til Borgerliberale i Greve.

Han påpeger desuden, at bestyrelsen fik forsamlingens opbakning til at udvide opstillingslisten med yderligere kandidater, idet endnu et par navne har tilkendegivet interesse for at stille op.

Medlemmerne fik sluttelig til alles tilfredshed en peptalk, i hvilken bestyrelsen udtrykte tillid til at kunne trække på både disses arbejdskraft og erfaring i den kommende tid.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?