17. oktober 2019
Real Moments har optrådt flere gange på Hotel Frederiksminde i Præstø, her ved Møns Banks 140 års jubilæum. Privatfoto
Real Moments har optrådt flere gange på Hotel Frederiksminde i Præstø, her ved Møns Banks 140 års jubilæum. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vokalgruppe giver koncert nummer 100

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vokalgruppe giver koncert nummer 100
Næstved - 24. december 2018 kl. 18:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vokalgruppen Real Moments fejrer jubilæum med stor koncert i februar. I 2011 varmede koret op for Caroline Henderson, og ved den lejlighed blev de nævnt som »Sydsjællands svar på Manhattan Transfer«. Siden er det gået slag i slag for gruppen, som har sunget i adskillige kirker og forsamlingshuse landet over.

arrow Læs også: Jule-gospel i kirken

Nu står koncert nummer 100 for døren, og den bliver helt særlig. Her vil gruppen nemlig give to sæt med alle deres Greatest Hits gennem årene. Det sker på Rønnebæksholm torsdag 28. februar klokken 19.30. Der er mulighed for spisning fra klokken 18. Billetsalget er åbnet.

Real Moments er meget inspireret af vokaljazz, som man blandt andet kender fra Manhattan Transfer og numre som Operator og Blue Champagne.

På repertoiret er også kendte numre i overraskende udgaver, fx Det var en lørdag aften i et imponerende swing-arrangement, Shu·Bi·Duas De tre små grise og Coldplays stadionrocker Viva La Vida, her dog omsat til en inderlig hymne. Det gode, gamle SweDanes-nummer Side By Side bliver leveret med blæsere og hele pivtøjet, alt dog frembragt helt uden instrumenter.

Traditionel dansk kormusik er også på programmet, svenske folkemelodier, gospel, barbershop og negro spirituals. Koret går heller ikke af vejen for et gammelt Sanne Salomonsen-hit som Det' ikke det, du siger eller Michael Jacksons Black Or White i et stramt rytmisk arrangement.

Endelig tager koret også livtag med store klassikere som Bridge Over Troubled Water og What A Wonderful World - fremført med både indlevelse og nerve.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk