10. maj 2021
Charlotte Roest (S) fra Tappernøje har i årevis efterlyst udvikling i byen, men siger hun har talt for døve øren i Næstved byråd. Privatfoto
Charlotte Roest (S) fra Tappernøje har i årevis efterlyst udvikling i byen, men siger hun har talt for døve øren i Næstved byråd. Privatfoto
Foto: PEVIBA Foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vild jubel i motorvejsby: Endelig sker der noget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vild jubel i motorvejsby: Endelig sker der noget
Opdateret 17. april 2021 kl. 16:06
Næstved - 17. april 2021 kl. 15:43
Af Kim Palm

- Endelig, endelig, endelig.

arrow Læs også: Borgmestre ryster på hovedet af ny kamp mod motorvej: Det er helt ude i skoven

Byrådsmedlem Charlotte Roest (S) er både lykkelig og lettet over, at kommunen nu skyder gang i erhvervsudviklingen langs motorvejsafkørslen i Tappernøje.

- Hver gang vi har snakket motorvej i byrådet, så har det handlet det om den ikke-eksisterende motorvej til Rønnede. Og jeg har sagt hallo, hallo - vi har jo en i Tappernøje. Det har været tæt på pinligt, at byrådet ikke har haft Tappernøje i tankerne. Derfor er det rigtigt godt, at der sker noget nu, siger Charlotte Roest, der også er medlem af byens lokalråd.

Overhalet indenom

Hun glæder sig til at udvikle lokalsamfundet med mere industri langs motorvejen, men frygter også, at Næstved Kommune er kommet for sent ud af starthullerne, da flere nabokommuner allerede er gået i gang.

- Vi er blevet overhalet indenom både af Faxe og Vordingborg, som allerede er gået i gang med at erhvervsudvikle langs Sydmotorvejen. Derfor er det ekstra ærgerligt, at vi har måtte vente så længe, siger Charlotte Roest.

Sæt i gang

Tappernøje, der i 2010 voksede sammen med nabobyen Brøderup, er i kommuneplanen udnævnt som såkaldt udviklingsby. En udvikling som lokalrådet har efterlyst i flere år.

Og selvom udsigten til kommende erhvervsbyggeri langs motorvejen langtfra bliver nogen fryd for øjet, så er meldingen klar fra den lokale ildsjæl i den gamle landevejsby:

- Sæt i gang. Hellere i dag end i morgen. Det kan kun gå for langsomt.

arrow Landsbylaug vil indbringe motorvej for EU-domstolen
22. april 2021 kl. 04:37 Opdateret: kl. 15:36
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk