17. maj 2021
Næstved Vikings har indkøbt en boldkastemaskine takket være en donation fra Trelleborg Fonden. Privatfoto
Næstved Vikings har indkøbt en boldkastemaskine takket være en donation fra Trelleborg Fonden. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vikings får stor donation til boldkastemaskine

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vikings får stor donation til boldkastemaskine
Næstved - 17. april 2021 kl. 18:10
Af Mia Than West

Torsdag aften var der Danmarkspremiere på Idrætsanlægget på Nygårdsvej, da den amerikanske fodboldklub Næstved Vikings præsenterede sin seneste nyanskaffelse - en boldkastemaskine.

arrow Læs også: Rynkerne kører derudaf: Sætter rekord trods corona

Indkøbet er blevet muligt, fordi Trelleborg Fonden - i samarbejde med Sydbank - har givet 24.000 kroner til den succesfulde Næstved-klub, der sidste år blev kåret til Årets forening i Næstved.

- Vi er meget taknemmelige over, at Trelleborg Fonden i samarbejde med Sydbank har valgt at støtte vores høje ambitionsniveau for bredden. Det giver blod på tanden til yderligere udvikling og nye tiltag. Næstved Vikings er og bliver en breddeklub. Men det skal ikke hindre os i at stræbe efter at kunne stille de bedst mulige træningsfaciliteter til rådighed for vores medlemmer. Vi er med andre ord en klub med store ambitioner, men ambitioner for bredden, siger næstformand Anders Gjesing.

Holde på medlemmer

Trelleborg Fonden er en selvstændig fond, der ledes af en uafhængig bestyrelse og administreres af Sydbank. Donationen blev overrakt af afdelingsleder Morten Heuckendorff Sejling fra Sydbank.

- Næstved Vikings er en lokal klub med et højt aktivitetsniveau og gode værdier. Og det er imponerende at følge klubben, der er lykkes med at holde på medlemmerne på trods af et virkeligt vanskeligt år med coronaudfordringer. Det er den type lokalt frivilligt engagement, som vi ønsker at støtte, siger Morten Heuckendorff Sejling.

Boldkastemaskinen er specialimporteret fra USA, hvor den er fast inventar i NFL-klubber, da den giver mulighed for at træne helt specifikke løbebaner og den vigtige kunst at gribe den ovale amerikanske fodbold.

Allerede torsdag aften kom boldkastemaskinen i brug, og det var kærlighed ved første blik, forlyder det.

arrow Viking på uvant 48 timers togt
05. marts 2021 kl. 06:51 Opdateret: kl. 19:29
arrow Så er det afgjort: Vilde vikinger videre i kampen om idrætspris
16. november 2020 kl. 14:50 Opdateret: kl. 11:11
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk