16. januar 2019
Julie Raahauge Larsen, som arbejder i Netto på Åderupvej, er her til morgen blevet kåret til årets bedste elev i Netto. Foto: Helle Hansen
Julie Raahauge Larsen, som arbejder i Netto på Åderupvej, er her til morgen blevet kåret til årets bedste elev i Netto. Foto: Helle Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Julie er Danmarks bedste Netto-elev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Julie er Danmarks bedste Netto-elev
Næstved - 16. maj 2018 kl. 11:02
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julie er noget helt særligt.
25-årige Julie Raahauge Larsen er netop blev kåret til årets bedste elev blandt de godt 70 andetårselever i Nettokædens små 500 butikker landet over.

Til daglig kan man se hendes kønne og smilende ansigt i Netto på Åderupvej i Næstved, og netop hendes venlighed og hjælpsomhed over for kunderne er en væsentlig grund til, at det var hende, som her til morgen klokken 7 blev overrasket med diplom, blomster og en studietur til Barcelona.

- Jeg er bare mig selv, siger Julie Raahauge Larsen, som er meget glad for at arbejde sammen med butikschef Danny Grønbech og derfor med glæde tager turen fra Køge til Næstved hver dag for at passe arbejdet i Netto på Åderupvej.

Julie Raahauge Larsen er færdigudlært den 31. janaur næste år og håber at kunne fortsætte i butikken som souschef til den tid.

Hæderen markeres dagen igennem med gratis udskænkning af kaffe fra Løgismose foran butikken.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk