19. november 2018
Dankort-kaos truer, hvis ikke det nye chipkort aktiveres - Foto af chip-Dankort.   Århus, fredag /ritzau/  Nytåret bliver en fuser for tusindvis af danskere, hvis ikke de inden jul får aktiveret deres nye chip-Dankort. De risikerer nemlig at stå helt uden Dankort mellem jul og nytår, fordi butikker og pengeautomater vil afvise både deres nye og deres gamle Dankort, skriver Jyllands-Posten Århus.  Fra 1. januar 2005 må butikker og pengeautomater ikke længere modtage Dankort uden chip, men allerede mellem jul og nytår begynder pengeinstitutterne at annullere de gamle magnetstribekort.  Det sker uden varsel, så hvis man ikke har fået aktiveret sit nye Dankort inden for fristen på 30 dage efter modtagelsen, kan man meget vel blive afvist ved kasseapparaterne og må lade varerne stå.  - Vi er nødt til at begynde nogle dage før for at nå at have det hele klar pr. 1. januar, forklarer kommunikationschef Jakob Rasborg fra Dankort A/S til JP Århus fredag.
Dankort-kaos truer, hvis ikke det nye chipkort aktiveres - Foto af chip-Dankort. Århus, fredag /ritzau/ Nytåret bliver en fuser for tusindvis af danskere, hvis ikke de inden jul får aktiveret deres nye chip-Dankort. De risikerer nemlig at stå helt uden Dankort mellem jul og nytår, fordi butikker og pengeautomater vil afvise både deres nye og deres gamle Dankort, skriver Jyllands-Posten Århus. Fra 1. januar 2005 må butikker og pengeautomater ikke længere modtage Dankort uden chip, men allerede mellem jul og nytår begynder pengeinstitutterne at annullere de gamle magnetstribekort. Det sker uden varsel, så hvis man ikke har fået aktiveret sit nye Dankort inden for fristen på 30 dage efter modtagelsen, kan man meget vel blive afvist ved kasseapparaterne og må lade varerne stå. - Vi er nødt til at begynde nogle dage før for at nå at have det hele klar pr. 1. januar, forklarer kommunikationschef Jakob Rasborg fra Dankort A/S til JP Århus fredag.
Foto: Bax Lindhardt/Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tyvepar fik fat i dankort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyvepar fik fat i dankort
Næstved - 14. februar 2018 kl. 09:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag blev en 60-årig kvinde antastet af et par som spurgte om vej til en tandlæge. De to havde dog ikke kriblen i tænderne, men derimod i fingrene.

arrow Læs også: Sulten elev stjal lærers dankort og købte chokolade og kebab

Det lykkedes de to tyve at stjæle den 60-åriges dankort og hæve et kontant beløb, før kvinden opdagede tyveriet.

De to tyve beskrives som en cirka 40 til 45-årig mand med mellemøstligt udseende. Han er cirka 160 centimeter høj, brun i huden og med kort sparsomt hår.

Kvinden er på samme alder, og også hun har mellemøstligt udseende, er brun i huden og er cirka 160 centimeter høj. Hendes hår var langt, brunt og opsat.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set noget mistænkeligt mandag omkring klokken 14.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk