17. oktober 2019
Ulla og Leif Christensen fik sig en dynamisk sludder med partiformanden for Dansk Folkeparti, der tirsdag bød på kaffe og kanelsnegle på Axeltorv. Foto: Kim Palm
gallery icon

Se billedserie

Ulla og Leif Christensen fik sig en dynamisk sludder med partiformanden for Dansk Folkeparti, der tirsdag bød på kaffe og kanelsnegle på Axeltorv. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tulle har en plan: Ingen nye løfter i valgkampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tulle har en plan: Ingen nye løfter i valgkampen
Næstved - 22. maj 2019 kl. 13:23
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg kommer ikke til at brænde koraner af eller stoppe bacon i koranen. Det er ikke vores stil.

Dansk Folkepartis Kristian Thulesen Dahl var tirsdag i Næstved og virkede fortrøstningsfuld på partiets vegne, selvom Dansk Folkeparti står til at miste mange mandater i meningsmålingerne. Seneste måling viser en tilbagegang på 15 mandater til partiet, der er presset af Nye Borgerlige og Stram Kurs, når det handler om stramninger i udlændingepolitikken.

- Jeg har været med lige siden Fremskridtspartiet og dengang var vi også nogle, der råbte højt henne i hjørnet, langt væk fra indflydelse - og langt væk fra virkeligheden. Lige siden stiftelsen af Dansk Folkeparti tilbage i 1995 er vi gået efter indflydelse. Det bliver vi ved med og derfor skræmmer det mig ikke, det de to nye partier er kommet med, siger Kristian Thulesen Dahl, der bød vælgerne på kaffe og kanelsnegle på Axeltorv.

- Vi har ingen nye løfter i valgkampen. Det tror jeg vælgerne vil sætte pris på, for det klinger hult, når statsministeren pludselig lover mere velfærd til de fleste og Mette Frederiksen garanterer, at hun vil gøre gode tider endnu bedre for os allesammen. Det er ren overbudspolitik og det går vi ikke med til, siger partiformanden, der senere tirsdag satte kursen mod Bornholm - til endnu en holmgang med vælgerne - i forsøget på at skaffe flere mandater til Danmarks i øjeblikket næststørste parti.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk