13. august 2020
Tre mænd bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Næstved. De sigtes for omfattende salg af kokain blandt andet ved Høje Plads i Næstved. Foto: Anna C. Møhl
Tre mænd bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Næstved. De sigtes for omfattende salg af kokain blandt andet ved Høje Plads i Næstved. Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre mænd anholdt for omfattende salg af stoffer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre mænd anholdt for omfattende salg af stoffer
Opdateret 10. april 2019 kl. 11:31
Næstved - 10. april 2019 kl. 10:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fremstiller onsdag tre mænd i alderen 18, 28 og 31 år i grundlovsforhør ved retten i Næstved. De sigtes for omfattende salg af kokain fra en adresse i Jernbanegade i centrum af Næstved by.

arrow Læs også: Hvidt bud varetægtsfængslet i tre uger: Ville sælge to kilo kokain

De tre mænd har efter politiets opfattelse gennem en periode forestået salg via flere salgstelefoner, som køberne kontaktede. Efterfølgende blev kokainen leveret i nærområdet omkring Jernbanegade og »Skøjtebanen« ved Høje Plads. Der er således tale om »hvide bude«, der dog kun bevæger sig få meter væk fra tilholdsstedet for at levere til køberne.

- Vi er meget tilfredse med anholdelserne i går aftes, ikke blot med resultatet, men især med det faktum, at borgere i centrum af Næstved har hjulpet med at identificere den utryghedsskabende narkotikahandel, som indimellem tager om sig i nærområderne, oplyser politikommissær Ove Groth.

- Det er vores opfattelse, at der over de seneste tre uger er foretaget i omegnen af 200 handler i området ved adressen i Jernbanegade. Ved anholdelserne blev der fundet kokain pakket i salgsposer til yderligere 40 handler og kontante beløb fra yderligere cirka 40 handler, der var foretaget over de seneste dage, uddyber politikommissæren.

Ved de efterfølgende undersøgelser blev der på den ene mands bopæl desuden fundet 45 gram MDMA. Der vil ved dagens grundlovsforhør blive begæret dørlukning af hensyn til den fortsatte efterforskning.

arrow 19-årig mand sigtet for salg af kokain
14. januar 2020 kl. 10:36 Opdateret: kl. 10:44
arrow Masser af stoffer i hjertet af byen
11. april 2019 kl. 05:52 Opdateret: kl. 23:05
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk