15. oktober 2018
Der var trafikkaos på Gavnøvej lørdag med flere kilometer lange bilkøer mod Gavnø Slot. - Søndag var der som normalt et mere naturligt flow i trafikken, fortæller baronesse Helle Reedtz-Thott. Fotos: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Der var trafikkaos på Gavnøvej lørdag med flere kilometer lange bilkøer mod Gavnø Slot. - Søndag var der som normalt et mere naturligt flow i trafikken, fortæller baronesse Helle Reedtz-Thott. Fotos: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafikkaos og lange bilkøer til julebazar på Gavnø Slot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikkaos og lange bilkøer til julebazar på Gavnø Slot
Næstved - 07. november 2017 kl. 10:15
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er kun én adgangsvej til Gavnø Slot. Og med rigtig mange besøgende vil det alt andet lige skabe kø. Det var netop, hvad en hel del af gæsterne til julebazaren på Gavnø Slot oplevede i weekenden.

arrow Læs også: Se billeder og video: Succesfuld start for julebazar på Gavnø Slot

Lørdag formiddag bød på trafikkaos og lange bilkøer ad Gavnøvej. Sjællandskes udsendte brugte - lige som mange andre besøgende - over en time på at komme de godt tre kilometer fra krydset Vordingborgvej/Gavnøvej i Næstved og til Gavnø Slot.

Årsagen er ifølge direktør for Gavnø Fonden, baronesse Helle Reedtz-Thott, at de fleste gæster valgte at ankomme i det samme tidsrum mellem kl. 10-11.

- En populær event vil medføre mange besøgende. Vi har ikke tidligere oplevet, at de fleste af dagens gæster ankom i samme tidsrum. Det medførte lørdag, at alle p-pladser hurtigt blev optaget, forklarer hun.

- Man må i perioder indstille sig på, at der kan være lidt ventetid. Det samme oplever man til andre større events, som fx Halloween i Tivoli. Vi ville gerne kunne tilbyde p-pladser til alle, men området har en naturlig begrænsning, som vi respekterer. Det håber vi, at vores gæster vil have forståelse for, siger Helle Reedtz-Thott.

Julebazaren på Gavnø Slot fortsætter i næste weekend, hvor der er åbent fredag fra kl. 16-20 samt lørdag og søndag fra kl. 10-16.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk