1. oktober 2020
Næstved Tennis Klub regner med at starte op i denne uge, efter kommunen har genåbnet banerne på Nygårdsvej. Her står nuværende formand Lisbeth Morell sammen med tidligere formand for Næstved Tennis Klub, Søren Kähler og æresmedlem Kaj Ulric Jensen - før coronakrisen tog fat.
gallery icon

Se billedserie

Næstved Tennis Klub regner med at starte op i denne uge, efter kommunen har genåbnet banerne på Nygårdsvej. Her står nuværende formand Lisbeth Morell sammen med tidligere formand for Næstved Tennis Klub, Søren Kähler og æresmedlem Kaj Ulric Jensen - før coronakrisen tog fat.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennis går i gang igen: Kommunen åbner banerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennis går i gang igen: Kommunen åbner banerne
Næstved - 29. april 2020 kl. 14:00
Af Kim Palm

Nu vil der igen kunne smashes igennem på Nygårdsvej. Kommunen har genåbnet de 10 baner på det imponerende anlæg, og det giver Næstved Tennis Klub mulighed for at gå i gang igen.

arrow Læs også: Åbent hus i tennisklubben

- Det bliver selvfølgelig med nye regler og restriktioner, lukkede omklædningsrum, et lukket klubhus og aflåste toiletter, fortæller centerchef for Kultur og Fritid, Kim Dawartz.

Baner skal bookes

I Næstved Tennis Klub glæder man sig over genåbningen og regner med, at banerne kan tages i brug i begyndelsen af denne uge.

- Vi har forsynet området med skilte, der fortæller medlemmerne, hvordan de skal agere, siger klubformand for den 125 år gamle tennisklub, Lisbeth Morell.

Hun fortæller samtidig, at klubbens eget anlæg i Rådmandsengen er færdigrenoveret og genåbnede i weekenden.

- Men det er vigtigt, at man ikke bare kommer uanmeldt og giver sig til at spille tennis. Banerne skal bookes først og det skal ske digitalt gennem vores nye bookingsystem, siger tennisformanden.

Venter med kuglerne

Også petanquebanerne er åbnet op igen, blandt andet bag Sydbyskolen. Men her venter Troldens Petanque med at tage banerne i brug.

- Vores klubhus og toilet er lukket, så jeg tror vi venter til 10. maj med igen at gribe kuglerne, siger næstformand Henrik Nielsen.

Genåbningen er også godt nyt for kommunens atletikudøvere som igen kan benytte skoleanlæg, mens hestefolket får mulighed for igen at ride på kommunale ridestier, bl.a. i Fruens Plantage.

Fodbold er derimod stadig forbudt, da det betragtes som en kontaktsport. Så det er stadig muligt at drømme om fodbold, men helt forbudt at spille det, både i Næstved og i det meste af verden netop nu.

arrow Årets højdespringer i dansk tennis er en lille provinsby
08. juni 2020 kl. 08:11 Opdateret: kl. 18:07
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk