23. april 2019
Sneppevænget 23 lyser op i Brøderup og Tappernøje. Belysningen i flagstangen er ny og hentet i Holland. Fotos: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Sneppevænget 23 lyser op i Brøderup og Tappernøje. Belysningen i flagstangen er ny og hentet i Holland. Fotos: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tappernøjes juletosser giver den gas i haverne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tappernøjes juletosser giver den gas i haverne
Næstved - 16. december 2018 kl. 11:39
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kan Tappernøje ses fra Månen ?
Det er ét af dagens store ubesvarede spørgsmål. Spørger man Kim Irming Pedersen, Sneppevænget 23, så lyder svaret kort og kontant:

- Jeg håber i hvert fald, at min flagstang kan ses fra lang afstand.

Og det kan den. I et ellers velfriseret villakvarter lyser Kim Irming Pedersens flagstang op og byder julen velkommen. Han har købt belysningen i Holland og opgraderet juleudsmykningen i forhold til sidste år, hvor han vandt den interne konkurrence blandt Tappernøjes juletosser i kategorien »Årets sjoveste« juleudsmykning.

- Jeg gik egentlig efter den flotteste, men alene det at komme på podiet er stort i Tappernøje, siger Kim Irming Pedersen, der har tilmeldt sig Årets Rudolf, som hædrer de husejere, der lyser op i hele kommunen.

Vinder kåres snart
Til daglig pendler han til København. Til arbejdspladsen Amager Ressource City. Og når han kommer hjem til parcelhuset, så har timeren sørget for fuld blus på belysningen i årets mørkeste måned.

- Det er min hobby og kan jeg gøre andre mennesker glade med min julebelysning, er det bare dejligt, siger Kim Irming Pedersen.

Tilmeldingsfristen til Årets Rudolf er nu overskredet. Sjællandske og Ugeavisen Næstved takker for mange funklende bidrag og kårer vinderen 18. december.

Dommerkomitéen er iskold og ubestikkelig, og udover hæderen følger en signeret tegning af mediehusets bladtegner Mikael Nielsen samt en god gave i december.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk