30. maj 2020
30. august åbnede Svolvstikkerne et outlet med varer fra Guiding Cairns i en del af den tidligere Irma-butik, men det holdt ikke længe. Foto: Robert Andersen
30. august åbnede Svolvstikkerne et outlet med varer fra Guiding Cairns i en del af den tidligere Irma-butik, men det holdt ikke længe. Foto: Robert Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svovlstikkerne dropper butik - kan ikke skaffe frivillige nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svovlstikkerne dropper butik - kan ikke skaffe frivillige nok
Opdateret 20. oktober 2019 kl. 11:13
Næstved - 20. oktober 2019 kl. 06:10
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med meget kort varsel lukker Svovlstikkerne deres outlet i den tidligere Irma-butik. Lørdag var sidste åbningsdag.

Ifølge Svovlstikkernes nye formand, Joakim Blankschøn, har foreningen omkring 450 medlemmer, men alligevel kniber det gevaldigt med hver uge at skaffe seks frivillige til at holde outlettet åbent torsdag, fredag og lørdag. Hver af dagene er splittet op i en formiddags- og en eftermiddagsvagt.

På Facebook skriver Joakim Blankschøn: »Det er med tungt hjerte at Svovlstikkerne sammen med Guarding Cairns har besluttet, at lukke outlet allerede fra på lørdag den 19.10.2019«.

Inden åbningen sagde han til Sjællandske:

- Vi har lejet en tredjedel (af Irma-butikken, red.) og til en god pris. Det er et godt lokale, og vi har talt om at gøre det permanent.

Men sådan skulle det ikke gå. Outlettet, med varer fra Guiding Cairns, åbnede 30. august, så det blev kun til halvanden måned med fritidstøj og tøj til udendørsaktiviteter som for eksempel hiking, jagt og fiskeri med stor rabat.

Aftalen lød på, at Svolvstikkerne fik 20 procent af omsætningen mod at stille med frivillige til at betjene kunderne. Som med alt andet arbejde i Svovlstikkerne går pengene til julepakker til trængende familier.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk