4. juli 2020
Holmegaard Amatør Teater laver en ny opsætning af en gammel klassiker i form af »Svend, Knud og Valdemar«.  Billedet her stammer fra en prøve i sidste uge. Privatfoto
Holmegaard Amatør Teater laver en ny opsætning af en gammel klassiker i form af »Svend, Knud og Valdemar«. Billedet her stammer fra en prøve i sidste uge. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svend, Knud og Valdemar: HAT er klar med 40 års-jubilæumsforestilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svend, Knud og Valdemar: HAT er klar med 40 års-jubilæumsforestilling
Næstved - 12. oktober 2019 kl. 17:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holmegaard Amatør Teater (HAT) kan i år fejre intet mindre end 40 års jubilæum. Det markerer voksenteateret med en genopsætning af et af årenes mest populære forestillinger, nemlig »Svend, Knud og Valdemar«.

arrow Læs også: Billeder: 40 år med swingmus og nisser

Peter Fristrup skrevet i 1897, og HAT bearbejdede det første gang ved Bente Hedegaard i 2004. Nu har Janni Worm Andersen og Tommy Henriksen været inde over til jubilæumsåret 2019.

Der er tale om en komedie fuld af vanvittige situationer og absurd komik. Den handler om et omrejsende teaterselskab med store ambitioner og lille formåen. Teatret ledes af den opblæste direktør Piper, der selv spiller hovedrollen.

Hans hustru spiller selvfølgelig, uanset alder og talent, stykkets unge pige. Suffløren, der jo kan alle rollerne, har ambitioner om selv at komme på scenen. Alt imens de øvrige skuespillere har svært ved at styre deres store egoer, mådeholdenhed og arrogance.

Premieren er på lørdag den 12. oktober i Folkecafé-regi. HAT arrangerer selv forestillinger 13., 19., 20. og 26. oktober. Billetter koster 95 kroner og købes online.

arrow Fra glade nissebørn til børn i sorg
05. december 2017 kl. 12:00 Opdateret: kl. 09:04
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk