19. oktober 2019
Brugsdirektør Hans Larsen erkender, at Fensmark Brugsforening har mistet millioner på eventyret hos Meny. Men kampen for et bedre og mere demokratisk Coop har ikke været forgæves, siger han. Foto: Kim Palm
Brugsdirektør Hans Larsen erkender, at Fensmark Brugsforening har mistet millioner på eventyret hos Meny. Men kampen for et bedre og mere demokratisk Coop har ikke været forgæves, siger han. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SuperBrugsen gør comeback: Meny-oprør kostede millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SuperBrugsen gør comeback: Meny-oprør kostede millioner
Næstved - 03. januar 2019 kl. 05:55
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fensmark Brugsforenings oprør mod topstyring i Coop har kostet millioner. Det erkender direktøren for en af landets største selvstændige brugsforeninger, Hans Larsen.

arrow Læs også: Spar bliver til SuperBrugsen

- Vi kommer til at smide nogle millioner på det her, men vi har lyttet til kunderne, der gerne ville tilbage til Coop, og vores tid som Meny har bestemt ikke været forgæves, siger Hans Larsen.

I november erklærede Fensmark Brugsforening, at den igen ville være en del af Coop-familien. Derfor genopstår SuperBrugsen i dag med hylderne bugnende af Cirkelkaffe, Änglemark-produkter og smør og ost fra Thiese mejeri. I mellemtiden er den årlige omsætning dalet fra 154 til 146 millioner kroner. Ifølge Hans Larsen har det været dyrt, men nødvendigt at gøre oprør mod ledelsen i Coop.

- Der har været indrømmelser til begge sider. Vi har f.eks fået en god ordning, når det handler om tvangsfordeling af kød. Det betyder færre vaccuumpakkede kædevarer og mere kød fra egen slagter. Det gør, at vi kan fastholde vores egen profil, hvor vi er skarpe på kød og vin, siger Hans Larsen.

Dermed genindtager Fensmark Brugsforening positionen som Danmarks næststørste superbrugs. Størst er SuperBrugsen Fredensborg med en årlig omsætning på 160 millioner kroner.

arrow Kunderne glæder sig over ny SuperBrugsen
08. november 2018 kl. 18:52 Opdateret: kl. 10:23
arrow Fra SuperBrugsen til Meny og tilbage igen
02. november 2018 kl. 11:48 Opdateret: kl. 11:48
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk