25. oktober 2021
Han holder ud, og han holder af os. Det er det vigtigste, siger tidligere borgmester Henning Jensen om Magnus Heunickes håndtering af coronakrisen.
gallery icon

Se billedserie

Han holder ud, og han holder af os. Det er det vigtigste, siger tidligere borgmester Henning Jensen om Magnus Heunickes håndtering af coronakrisen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sundhedsministers far: Vi ser ikke meget til Magnus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sundhedsministers far: Vi ser ikke meget til Magnus
Næstved - 30. marts 2020 kl. 18:15
Af Kim Palm

Den store sundhedskrise har gjort Magnus Heunicke (S) til en af Danmarks vigtigste og mest magtfulde mænd. Som sundhedsminister står han i frontlinjen - og nu også i skudlinjen - for regeringens håndtering af corona-krisen, der truer med at lukke store dele af samfundet helt ned.

arrow Læs også: Heunicke indvier udstilling i ferieby

- Ingen har ønsket sig at stå i den her situation. Heller ikke Magnus. Men jeg synes, han gør det fremragende. Han holder ud, og han holder af os. Det er det vigtigste lige nu, siger faren Henning Jensen, borgmester i Næstved gennem 22 år.

Henning Jensen og hans hustru, Inger Heunicke, tilbringer megen tid i sommerhuset på Enø - få hundrede meter fra Magnus Heunicke og Nina Groes nyerhvervede sommerhus. Men familierne ser ikke meget til hinanden. Som i slet ingenting.

- Vi er alle enige om at passe godt på Inger, der kæmper med sclerose og har nedsat immunforsvar. Derfor har vi ingen fysisk kontakt. Men vi skriver hver dag sammen - hele familien. Det foregår på messenger i stedet. Her deltager hele familien.

Henning Jensen har også noteret sig, at sønnen på det seneste er blevet udsat for markant kritik fra oppositionen efter en start på coronakrisen, hvor et enigt folketing bakkede op om samtlige krævende beslutninger.

- Det finder jeg ikke så sært, for hvem tør angribe statsminister Mette Frederiksen? Så er det nemmere at hakke på Magnus, som er længere nede i hierakiet. Sådan er politik. Men jeg synes, han håndterer det flot, og vi støtter ham 100 procent.

Henning Jensen var borgmester i Næstved Kommune fra 1988 til 2011, hvor han overlod stafetten og borgmesterkæden til Carsten Rasmussen.

arrow Ministerens nye fristed: Et frimærke i paradis
08. marts 2020 kl. 20:05 Opdateret: kl. 12:41
arrow Sundhedsminister: - Jeg havde ikke set det komme
07. marts 2020 kl. 17:05 Opdateret: kl. 12:25
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk