21. april 2021
Blackrock er klar til at gå i gang med udvidelsen, når byrådet har færdigbehandlet lokalplanforslaget i november, fortalte Blackrocks chef for nordiske investeringer, Mathias Busck. Foto: Peter Andersen
Blackrock er klar til at gå i gang med udvidelsen, når byrådet har færdigbehandlet lokalplanforslaget i november, fortalte Blackrocks chef for nordiske investeringer, Mathias Busck. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Storcenter-ejer vil have mere af det samme - bare større

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Storcenter-ejer vil have mere af det samme - bare større
Næstved - 17. august 2018 kl. 11:23
Af Kim Palm

Onsdag den 28. november behandler byrådet lokalplanforslaget om en udvidelse af Næstved Storcenter på yderligere 10.000 kvadratmeter. Og så er centrets nye ejere, den amerikanske kapitalfond Blackrock, klar til at sætte handling bag planerne.

arrow Læs også: Shoppenyt: Indkøbsmekka kan udvide stort

- I øjeblikket har vi sat en undersøgelse i gang af, hvad der efterspørges i markedet. Og uden at blive alt for konkret, kan jeg sige, at vi vil få mere af det samme, fortalte Mathias Busck, der er chef for kapitalfondens nordiske investeringer på borgermødet torsdag.

Blackrock købte i november 2017 det 41.000 kvadratmeter store center af Dansk Supermarked for et trecifret millionbeløb. Få måneder senere kontaktede kapitalfonden kommunen med ønsket om at udvide med yderligere 10.000 kvadratmeter.

- For os handler det om at skabe et storcenter med en Bilka og ikke som i dag - en Bilka med et storcenter, fortalte Mathias Busck.

Mathias Busck peger på Rødovre Storcenter som en af inspirationskilderne til det nye Næstved Storcenter. Her er der i dag 160 butikker - plus biograf og fitnesscenter, samt et lægecenter i tilknytning til centret.

- Det handler om at skabe oplevelser, sådan at du bliver lidt længere i centret. Det kan være en biograf, et fitnesscenter eller et legeland, der gør at kunderne får en god oplevelse, sagde Mathias

Det er dog langt fra sikkert, at Blackrock vil benytte sig af muligheden for at udvide med yderligere 10.000 kvadratmeter. Det handler ifølge Mathias Busck om at tage bestik af markedet, inden man beslutter sig for, hvor meget centret skal udvides.

- Ingen har interesse i et center med tomme butikker, så vi vurderer markedet og ser hvad der sker, lød det fra Blackrocks nordiske chef.

Næstved Storcenter blev opført i 1986 og udvidet i 2001. Dansk Supermarked er stadig lejer i Næstved Storcenter med Bilka og Carl jr.

arrow Høringssvar om centerudvidelse: Både fugle og trafikstøj ved kirke
19. november 2018 kl. 05:34 Opdateret: kl. 15:51
arrow Storcenter må udvide: Politikere stiller krav om farver og facader
06. november 2018 kl. 07:40 Opdateret: kl. 18:47
arrow Handelskrig: Naboby lukker vores butikker
03. november 2018 kl. 05:59 Opdateret: kl. 15:43
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk