26. marts 2019
Disse værker af Birthe Foli Hansen og Jette Aas, der arbejder med broderi og collage i små udsøgte formater, kan ses på Gallerie Dragehøjs sommerudstilling, som åbner på lørdag.
Disse værker af Birthe Foli Hansen og Jette Aas, der arbejder med broderi og collage i små udsøgte formater, kan ses på Gallerie Dragehøjs sommerudstilling, som åbner på lørdag.
Foto: Jens
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerfornemmelser i Gallerie Dragehøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerfornemmelser i Gallerie Dragehøj
Næstved - 12. juli 2018 kl. 17:20
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jytte Sørensen er klar med en ny sommerudstilling på Gallerie Dragehøj i Fensmark. Denne gang med seks forskellige kunstnere, hvor af to er debutanter på galleriet på Kalkerupvej.

Som altid er her nogle kendinge, men i år er her faktisk også to Dragehøj-debutanter med. Inga Lobkovskaia er billedkunstner og designer fra Moskva, hvor hun bor og arbejder, men hun finder roen til at male, når hun besøger en ven i Danmark.

Sommerens anden Dragehøj-debutant er noget mere lokal. Her er tale om Susanne Dagmar Olsen fra Vordingborg, der blandt andet arbejder med håndtrykte linoleumssnit.

De på Dragehøj i forvejen velkendte kunstnere er denne sommer Birthe Foli Hansen og Jette Aas, der arbejder med broderi og collage i små formater. Susanne Thea har før udstillet blandt andet sin 72 meter lange billedfrise »Parafrase over Bayeux-tapetet« hos Gallerie Dragehøj. Sidste navn på årets sommerudstilling er den københavnsk keramiker Lone Munkgaard.

Der er fernisering på lørdag, den 14. Juli kl. 13 -17.

Sommerudstillingen kan ses til og med søndag den 2. september. Gallerie Dragehøj har åbent torsdag-søndag kl. 13-17 og ligger på Kalkerupvej 15.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk