15. december 2017
To andre mænd blev også sigtet for salg af euforiserende stoffer, men kun den 20-årige blev fremstillet i grundlovsforhør. Foto: Lars Sandager Ramlow
To andre mænd blev også sigtet for salg af euforiserende stoffer, men kun den 20-årige blev fremstillet i grundlovsforhør. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snuppet fire gange på fire måneder: 20-årig mand fængslet for hashsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snuppet fire gange på fire måneder: 20-årig mand fængslet for hashsalg
Opdateret 11. august 2017 kl. 16:30
Næstved - 10. august 2017 kl. 16:19
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et karriereskift vil nok være en oplagt idé for en 20-årig mand fra Næstved, som torsdag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved og varetægtsfængslet frem til 23. august. I hvert fald er den unge mand temmelig dårlig til sit virke, som øjensynligt består i at sælge hash.

Han blev onsdag formiddag snuppet med 196 gram hash på sig, fordelt på fire plader, da politiet stoppede ham på Fabriksvej, hvor han kom kørende i bil med to jævnaldrende mænd. De to andre blev også sigtet for salg af euforiserende stoffer, men kun den 20-årige blev fremstillet i grundlovsforhør.

Det var fjerde gang på fire måneder, at manden blev snuppet med hash på sig. Første gang havde han 56 gram og derefter henholdsvis 89 og 21. Ved de tre tidligere episoder var hashen fordelt i små salgsklumper, og i to af tilfældene blev der også fundet større kontantbeløb på den 20-årige.

Alt dette indikerer, at manden har haft videresalg for øje, men i retten erkendte han kun at have været i besiddelse af hash, mens han nægter videresalg.

- Vi vil nu kigge på mandens telefon og et SIM-kort. Vi håber på, der kan være noget korrespondance, der kan bruges som yderligere beviser, siger Chris Martinsen fra anklagemyndigheden hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Anklageren oplyser samtidig, at man håber på at have et anklageskrift klar i sagen inden næste retsmøde.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk