20. oktober 2020
Borgmester Carsten Rasmussen havde udsigt til paraplyer, da han i juni 2011 åbnede Næstved Festuge. Lige nu tyder alt på, at der ikke bliver nogen festuge i Næstved i sommer.
gallery icon

Se billedserie

Borgmester Carsten Rasmussen havde udsigt til paraplyer, da han i juni 2011 åbnede Næstved Festuge. Lige nu tyder alt på, at der ikke bliver nogen festuge i Næstved i sommer.
Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slut med festuge efter kæmpe underskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slut med festuge efter kæmpe underskud
Næstved - 25. januar 2012 kl. 08:25
Af Mogens Lorentzen
Næstved: Festen er slut. Næstved Kommune har stoppet det årlige tilskud til Næstved Festuge, og det betyder der ikke bliver nogen festuge i sommer.

- Vi skal have en ekstraordinær generalforsamling i februar, hvor vi drøfter om festugen har nogen fremtid. Lige nu ser det sort ud. Min vurdering er, at der ikke bliver nogen festuge til sommer, siger festugens formand Torben Larsen til Sjællandske.

I årevis har Næstved Kommune været storsponsor til Næstved Festuge. Sidste år gav kommunen et samlet tilskud på 350.000 kroner. Men nu er pengestrømmen stoppet. Byrådets økonomiudvalg har valgt at sige stop.

- 350.000 kroner er mange penge. Og jeg føler ikke, at vi har fået nok for pengene. Der mangler opbakning til festugen. Jeg samler ikke på fiaskoer, siger borgmester Carsten Rasmussen (S). Og minder om at festugen i sommeren 2011 gav et underskud på 160.000 kroner.

Festugens pengekasse er tom. Egenkapitalen er væk, og Torben Larsen regner med, at det betyder en pause for festuger i Næstved.

- Konkurrencen er stor i Næstved. Der er grøn koncert, NIF-koncerter og arrangementer på Grønnegades Kaserne. Plus festuger i andre byer, så det er nok rigtigt med en pause, siger Torben Larsen.
Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk