26. september 2020
Kobberbakkeskolen - med i alt fem afdelinger - har et underskud på 13 millioner kroner. De skal tilbagebetales over de næste fire år. Foto: Anna C. Møhl
Kobberbakkeskolen - med i alt fem afdelinger - har et underskud på 13 millioner kroner. De skal tilbagebetales over de næste fire år. Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoleformand har tillid til ny ledelse trods millionunderskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleformand har tillid til ny ledelse trods millionunderskud
Næstved - 30. marts 2019 kl. 05:56
Af Mia Than West

Med udsigten til et underskud på over 13 millioner kroner, når skoleåret er omme, er der igangsat en handleplan for, hvordan Kobberbakkeskolen i Næstved skal nedbringe gælden og få skolen tilbage på ret kurs. Skolebestyrelsen på Kobberbakkeskolen har tiltro til, at ledelsen får rettet op på økonomien. Det fortæller skolebestyrelsesformand Søren Schmidt Wienke.

arrow Læs også: Forældre: Millionunderskud gør vores syge børn raske

- Der var stor opbakning til det arbejde, Klaus (skolelederen, red.) har lavet. Han har mange gode tiltag, siger formanden.

Spareplanen blev fremlagt på skolebestyrelsesmødet torsdag aften. Planen skal sikre, at underskuddet bliver tilbagebetalt frem mod juni 2023. Skolen har etableret generel tilbageholdenhed, så der ikke anskaffes andet end det, der er helt nødvendigt i forhold til skolens primære drift. Der er blandt andet indført ansættelsesstop på skolens afdelinger, og der sættes ikke vikar på en opgave, før det er undersøgt, om fraværet kan dækkes af allerede ansat personale.

- Der er ikke noget i den her sag, der har været tilfredsstillende. Det er en skodsituation, vi er havnet i. Vi har prøvet at tegne en streg i sandet, og så må vi kigge fremad, siger Søren Schmidt Wienke, der sammen med resten af skolebestyrelsen vil arbejde for at sikre, at det går mindst muligt ud over børnene.

arrow Skolechef undgik næse efter millionunderskud
27. maj 2019 kl. 07:52 Opdateret: kl. 07:48
arrow Pensioneret viceskolechef skal redde kriseramt skole
03. maj 2019 kl. 07:36 Opdateret: kl. 17:34
arrow Forældre i oprør: Besparelser rammer børn med særlige behov
24. april 2019 kl. 11:15 Opdateret: kl. 11:03
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk