24. juni 2021
Socialdemokratiets helt nytrykte præsentationsfolder, der gøres klar til at blive sendt til partiets 500 medlemmer i Næstvedafdelingen, viser seks spritnye kandidater til Kommunalvalget 2021 for partiet.
Socialdemokratiets helt nytrykte præsentationsfolder, der gøres klar til at blive sendt til partiets 500 medlemmer i Næstvedafdelingen, viser seks spritnye kandidater til Kommunalvalget 2021 for partiet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seks spritnye sosser stiller op til KV21

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks spritnye sosser stiller op til KV21

Seks helt nye ansigter stiller op for Socialdemokratiet til efterårets kommunevalg 2021

Næstved - 10. maj 2021 kl. 14:14
Af Anita Corpas

Udover, at alle nuværende siddende socialdemokratiske kommunalpolitikere - på nær én - stiller op til det kommende kommunalvalg den 16. november, stiller yderligere 13 nye kandidater op til valget.

Heraf er der seks helt spritnye mulige kommende kommunalpolitikere, viser en præsentationsfolder, som Sjællandske er kommet i besiddelse af.

arrow Læs også: Vi har brug for de frivillige til at udvikle turismen

Næstvedkredsen for Socialdemokratiet sender i disse dage den helt nye præsentationsfolde af nye og gamle kandidater ud til partiets godt 500 medlemmer. Her præsenterer de alle deres kandidatur forud for den urafstemning, der skal ske blandt partiets medlemmer i Næstvedkredsen.

Ved urafstemningen skal der sættes 13 krydser på de kandidater, som medlemmerne rangerer højest blandt de 24 nye og gamle kandidater til kommunalvalget for Socialdemokratiet.

Seks helt nye

Udover Næstveds meget populære borgmester, Carsten Rasmussen (S), der er automatisk valgt spidskandidat til valget, er erhvervsmanden 44-årige Anders Gjesing helt nyt emne til det kommende byråd.

Blandt andre nye emner er således også 66-årige Janne G. Nielsen, 66-årige socialkonsulent Kate Sørensen og 65-årige Lars Refsgaard Henriksen, far til fire, advokat og lærer gennem mange år.

I det tunge ende af erfaringsskalaen er også førtidspensionist Tonny Ploug på 64 år, der blandt andet er formand for Dansk Handicap Forbund i Næstved og Handicaprådet, og endelig også områdeleder i Glumsø Michael Jørgensen på 60 år.

Borgmestersøn

Helt ny i lokalpolitik kan også blive søn af den gamle borgmester i det daværende Suså Kommune, Kim Skøt på 53 år. Han arbejder i et forsikringsselskab og er bosiddende i Næstved gennem de 23 år.

Øvrige nye ansigter er desuden Evals Gruevski, 44 år. Christian v. Benzon, 63 år. Jan Grabas, 56 år. Kristoffer Petersen, 48 år. Lars Westermand og ikke mindst borgmesterens bror, Henrik Rasmussen, 54 år.

Rangeres i juni

Returkuverterne med stemmesedlerne åbnes fredag den 11. juni, hvorefter valgudvalget offentliggøre resultatet af urafstemningen lørdag.

arrow Her er de nye skraldebøtter: Snart lander de i din indkørsel
10. maj 2021 kl. 15:45 Opdateret: kl. 15:44
arrow Det grønne håb svandt: Store sommerkoncerter aflyses
10. maj 2021 kl. 13:38 Opdateret: kl. 13:38
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk