28. september 2020
Kort efter klokken 11 torsdag formiddag er der mange mennesker på stranden i Karrebæksminde. Temperaturen i luften viser allerede 27 grader og badevandet 22. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Kort efter klokken 11 torsdag formiddag er der mange mennesker på stranden i Karrebæksminde. Temperaturen i luften viser allerede 27 grader og badevandet 22. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Sol og sommer i ferieparadiset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Sol og sommer i ferieparadiset
Opdateret 29. juli 2019 kl. 13:02
Næstved - 26. juli 2019 kl. 08:32
Af Mia Than West

Klokken har kun lige passeret 11, og der er allerede godt fyldt på stranden. Skolen skinner, og temperaturen er oppe på 27 grader.

arrow Læs også: Se billeder: Velkommen i Vivis Verden

Børn og voksne valgfarter til stranden og tager plads i sandet. Familien Hoffensetz fra Næstved er blandt de badegæster, der fra morgenstunden har fundet vej til Karrebæksminde. Her nyder de at bade, inden solen står allerhøjest på himlen.

Med to små børn er det vigtigt for Mikkel og Caroline Hoffensetz at tage deres forbehold.

- De skal være godt beskyttet. Vi holder øje med dem, og de skal være indenfor rækkevidde hele tiden. Vi forbereder dem hjemmefra, at der er regler, man skal følge, når man er på stranden, siger Caroline Hoffensetz.

Emily på fire år og Vincent på snart et år bliver ikke sluppet af syne, mens de sidder og leger i sandet og vandkanten.

De nyder tydeligvis, når far hælder havvand fra spanden ud over dem.

Familien holder i år sommerferie i Danmark, og så er det jo ekstra skønt, når solen skinner, og temperaturen er over 25 grader.

- Det er dejligt, muligheden er lige her. Det giver en eller anden form for ferie. Danmark er dejligst, når solen skinner, siger Caroline Hoffensetz.

Det er ikke kun på stranden, der er mange mennesker.

Når det er sommer, er der ekstra travlt i ferieparadiset. De varme temperaturer lokker ofte folk en tur forbi Enø Bageri. Felix og lillesøster Emma har hver fået en stor is. Martin Worregaard og Anne Helene Hørslev fra Hillerød er i sommerhus med børnene og deres bedstemor. Og de nyder alle det gode vejr.

- Det næsten som at være i udlandet. Det er lækkert med dansk sommer. Når det er så godt vejr, er det bare at nyde ens eget land, fastslår Anne Helene Hørslev.

Der er også travlt hos Enø Minigolf, og når Græshoppebroen er oppe, skaber det altid trængsel. Så stimler folk sammen og kigger på de mange skibe, der sejler forbi.

arrow 70 år med køller, smil og bolde
18. juni 2018 kl. 17:00 Opdateret: kl. 14:30
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk