20. juli 2019
Flot fremmøde på Maglemølle i aftes. Mødet om kommuneplanstrategien blev en livlig forestilling med debat i skarp sovs. Fotos: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Flot fremmøde på Maglemølle i aftes. Mødet om kommuneplanstrategien blev en livlig forestilling med debat i skarp sovs. Fotos: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Idéerne stod i kø til borgermøde om byens fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Idéerne stod i kø til borgermøde om byens fremtid
Næstved - 20. februar 2019 kl. 17:51
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et borgermøde om kommuneplanstrategien. En tirsdag aften. I februar. Det kunne godt lyde som lidt af en langgaber - med deltagelse af Tordenskjolds udvalgte lejesvende. Men det blev alt andet. Heldigvis.

Omkring 100 engagerede Næstved-borgere var i aftes mødt frem på Ressource City på Maglemølle, hvor der var højt til loftet i mere end én forstand. Idéerne stod i kø, da deltagerne havde fundet de grupper de ville høre mere om.

Tættest trafik var der til workshoppen om havnens fremtid. Rigtig mange ville høre mere og selv bidrage med idéer til, hvad havnen kan bruges til, når skibe og industri rykker til Ydernæs.

Dorte og Jørgen Johansen var to af deltagerne ved borgermødet. Jørgen var kommet for at give sit besyv med om havnen. Han drømmer om boligområder med caféliv med knivskarp kanaludsigt, mens konen Dorte var kommet for at deltage i en workshop om uddannelser, så Næstved er i stand til at holde på de unge.

- Det er vigtigt at engagere sig - og også vigtigt at politikerne vil høre på sådan nogle helt almindelige borgere som os, lød det fra ægteparret.

Borgmester Carsten Rasmussen (S) var overrasket og stolt over det flotte fremmøde.

- Den havde jeg ikke set komme. Men kun herligt at folk engagerer sig, og ønsket om en gang- og cykelbro over Kanalen, har jeg skrevet bag øret. Det vil være oplagt, lød det fra borgmesteren, inden gong-gongen lød til næste runde i workshoppen om Næstveds fremtid.

Hvem siger borgermøder behøver være kedelige, når kommunen lytter med og serverer kaffe og store muffins en hverdagsaften i februar.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk