18. januar 2019
Anne Valentina Berthelsen skal skaffe SF endnu et mandat i Region Sjælland.
Anne Valentina Berthelsen skal skaffe SF endnu et mandat i Region Sjælland.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SF vælger ung kandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF vælger ung kandidat
Næstved - 22. april 2018 kl. 07:04
Af Anna C. Møhl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

næstved: SF Næstved har valgt folketingskandidat til det kommende folketingsvalg.

Valget faldt den 23-årige Anne Valentina Berthelsen, der bor i København. Hun er vokset op på Lolland, og arbejder mest med decentralisering.

Anne Valentina Berthelsen har en lang baggrund i SF Ungdom, og er nu både partiforeningsformand og suppleant til landsledelsen i SF. Til daglig læser hun læser statskundskab på Københavns Universitet, og bliver bachelor til sommer, hvis alt går som planlagt.

- Anne kender til alle de problematikker, som Vest- og Sydsjælland, inkl. Lolland-Falster, kæmper med i dag. Vi i SF er sikre på, at Anne bliver en stærk og vigtig stemme, ikke kun for SF Næstved, men for hele vores region, siger Marina Paulsen, menigt medlem af SF Næstved.

SF har lige nu kun et folketingsmandat i Region Sjælland, og det sidder gruppeformanden, Jacob Mark, på.

- Jacob og jeg er meget optaget af den samme fortælling om et Danmark, der ikke hænger sammen, og hvor især sydsjællænderne bliver ladt i stikken. Det skaber nogle enorme udfordringer i regionen, at man har centraliseret uden samtidig at forbedre transportmulighederne. Vi vil arbejde benhårdt for, at styrke borgernes muligheder udenfor storbyerne. Det kræver en folkeskole i verdensklasse, god og lige adgang til sundhed, arbejdspladser, transport- og uddannelsesmuligheder, og social retfærdighed, siger Anne Valentina Berthelsen og understreger samtidig, at målet er at få mere end ét mandat til SF i Region Sjælland efter næste folketingsvalg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk