1. oktober 2020
Næstformand i BUPL Sydøst, Anja Wollesen, er tilfreds med, hvordan Næstved Kommune har håndteret processen. Hun glæder sig over, at der bliver slået fem ledige pædagogstillinger op. Privatfoto
Næstformand i BUPL Sydøst, Anja Wollesen, er tilfreds med, hvordan Næstved Kommune har håndteret processen. Hun glæder sig over, at der bliver slået fem ledige pædagogstillinger op. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ros til forhandlinger fra BUPL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ros til forhandlinger fra BUPL
Næstved - 10. april 2019 kl. 19:15
Af Mia Than West

Der er glæde hos BUPL Sydøst. Selv om det længe så ud til, at der skulle afskediges pædagoger på skoleområdet, er ingen af den faglige organisations medlemmer i denne omgang berørt af fyringer i Næstved Kommune. Det fortæller næstformand Anja Wollesen, der generelt set er tilfreds med forløbet.

arrow Læs også: Kredsformand skuffet over fyringer

- Det har været et rigtig fint forløb med Næstved Kommune og en rigtig god proces. Forvaltningen og skoleledelsen har virkelig arbejdet på højtryk for at få det hele til at gå op, fortæller næstformanden.

- Vi havde jo frygtet, at vi skulle ud i afskedigelser, især da vi så underskuddet på Kobberbakkeskolen. Det skal vi ikke. Der bliver få ledige pædogogstillinger, og det er vi glade for, fortæller Anja Wollesen til Sjællandske.

Hun har siddet med i de forhandlinger, der har omhandlet pædagogerne på skoleområdet. Det er ikke alle pædagoger, der er blevet i deres stillinger. Nogle af BUPLs medlemmer er blevet flyttet over i andre stillinger på andre skoler eller afdelinger, og et par stykker er flyttet over i stillinger på dagtilbudsområdet, oplyser næstformanden.

arrow Ansættelsesstop fortsætter: 13 medarbejdere har fået fyreseddel
09. april 2019 kl. 14:42 Opdateret: kl. 14:46
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk