18. oktober 2019
Efter fire år i Ringstedgade flytter Røde Kors Næstved nu butikken til Kindhedstegade. Foto: Jan Søe
Efter fire år i Ringstedgade flytter Røde Kors Næstved nu butikken til Kindhedstegade. Foto: Jan Søe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røde Kors flytter til ny butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røde Kors flytter til ny butik
Opdateret 19. juni 2019 kl. 09:35
Næstved - 19. juni 2019 kl. 09:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Røde Kors i Næstved kan i år se tilbage på 100 års virke i byen. Det markeres med en lille reception, som samtidig bliver optakten til, at Røde Kors' genbrugsbutik flytter til nye og større lokaler.

Det er kun cirka fire år siden, at Røde Kors flyttede ind i butikken i Ringstedgade 26. Her er pladsen blevet så trang, at man i et stykke tid har været på udkig efter nye butikslokaler, hvor der ikke alene er plads til at sælge mere tøj til kunderne, men hvor der også er bedre plads til at klargøre de stadig større tøjmængder, som Røde Kors i Næstved får doneret til sin butik.

For lidt over 100 år siden blev der oprettet lokalafdelinger til Dansk Røde Kors for at indsamle penge til Røde Kors' arbejde såvel nationalt som internationalt. I 1919 holdt man den første Røde Kors-uge i Næstved, og arbejdet udviklede sig til bl.a. også at omfatte samaritteraktiviteter.

I løbet af 1980'erne fik Røde Kors en række genbrugsbutikker, og en af dem blev placeret i Østergade i Næstved. Det blev hurtigt et tilløbsstykke, og her tjente man penge til de lokale aktiviteter, ligesom man her også støttede Røde Kors internationale arbejde.

Nu udvides butikken og flytter til Kindhestegade 6B. Mandag den 1. juli inviteres alle de mange Røde Kors-frivillige og andre interesserede til reception klokken 11.

To timer senere åbner generalsekretær i Røde Kors Anders Ladekarl og borgmester Carsten Rasmussen den nye Røde Kors butik. Der vil på åbningsdagen være 20 procent rabat på tøj.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk