6. juli 2020
Det trekantede Synergi-hus er blevet spejlet og udvidet mod syd. Her sidder de kreative hjerner og nyder udsigten og lyset.
gallery icon

Se billedserie

Det trekantede Synergi-hus er blevet spejlet og udvidet mod syd. Her sidder de kreative hjerner og nyder udsigten og lyset.
Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Reklamebureau på forkant med krisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reklamebureau på forkant med krisen
Næstved - 05. oktober 2011 kl. 09:16
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Thomas Hansen - ejer af reklame- og webbureauet Synergi i Næstved - har været mere bekymret over den store tilbygning end finanskrisen. Den har ramt huset blødt, for de senere år har båret præg af nye kunder og opgaver.

Det er otte år siden, Thomas Hansen åbnede et lille reklamebureau på Slagelsevej. I 2005 voksede staben af medarbejdere til tre, da Synergi opførte det trekantede hus i Øverup. Nu er det kreative hus blevet spejlet, og markeres med reception fredag 7. oktober.
Mad, frugt og motion
- Jeg har stor respekt for mine ansatte. De laver de seje opgaver - jeg åbner kun dørene, siger Thomas Hansen til Sjællandske.

Der er frugt- og madordning i det nye hus. Senest er der lavet terrasse, og der indrettes et motionsrum i den ny kælder.

Thomas Hansen konstaterer, at tiden her, nu og fremover skal findes webløsninger, der arbejder sammen med de såkaldte applikationer til smartphones og tablet-pc'er.

- Jeg kommer selv fra den trykte verden, men nu kan man lave web-sites, der tilpasses telefonen og opdateres automatisk med priser. Det er smart, siger Thomas Hansen.

I foråret ansatte han endnu en web-udvikler, og de ni medarbejdere i Synergi-huset gør klar til at aflevere husets hidtil største opgave til en landsdækkende møbelkæde.
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk