23. august 2019
Det bliver på Stejlepladsen, at man 1. juli for første gang i Karrebæksminde kan opleve Danmark Dejligst-festivalen. Foto: Mogens Lorentzen
Det bliver på Stejlepladsen, at man 1. juli for første gang i Karrebæksminde kan opleve Danmark Dejligst-festivalen. Foto: Mogens Lorentzen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rasmus Nøhr holder havefest i Karrebæksminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasmus Nøhr holder havefest i Karrebæksminde
Næstved - 15. april 2016 kl. 16:04
Af Niels Brande
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danmark er dejligt, synes de fleste nok. Det synes sanger og musiker Rasmus Nøhr også, og han er især begejstret for den danske sommer.

Derfor satte musikeren i 2012 gang i en række dagsfestivaler kaldet Danmark Dejligst, hvor han tager en stribe musikkollegaer med på tur og sammen med lokale bands holder havefester for hele byer kongeriget rundt.

Hvert år er flere byer kommet med, og i 2016 er Karrebæksminde blandt de 30 byer, Danmark Dejligst besøger. Det bliver fredag 1. juli, og løjerne kommer til at foregå på Stejlepladsen.

En gratis omgang
Det er Karrebæk Idrætsforening, som har taget initiativ til at få festivalen til byen. En festival som er noget så usædvanligt som gratis at være med til. Til gengæld håber den lokale arrangør, at gæsterne vil bruge penge på pladsen.

- Vi opfordrer gæsterne til at købe øl og mad på pladsen frem for at have det med hjemmefra, for det er det, der skal betale for festivalen, siger Heidi Thybo Mørkeberg fra Karrebæk Idrætsforening.

eIdrætsforeningen betaler ikke for at få festivalen til byen, men til gengæld lægger de arbejdskraft til en lang række boder med blandt andet mad og drikke.

Derudover bliver der i løbet af dagen underholdende indslag for både børn og voksne. For eksempel arbejder de på en fiskedam, afslører Heidi Thybo Mørkeberg.

Lokale bands er med
Indtil videre kommer foruden Rasmus Nøhr også musikeren Bo Evers, mens flere navne annonceres i løbet af foråret.

I forbindelse med Danmark Dejligst skal der findes to lokale bands, som får mulighed for at spille på scenen 1. juli. Lokale bands er nemlig en del af ideen, uanset hvor cirkus Nøhr kommer hen.

Derfor har Karrebæk Idrætsforening lavet en aftale med Kanalkroen i Karrebæksminde om en Band Night på Kanalkroen fredag 29. april kl. 20-23.

tHer kan man høre tre forskellige bands, der alle har et lokalt aftryk, CoffeeVoice, Frederik Liberti og Rock of Joy, og når de har spillet, stemmer de fremmødte om, hvilke to af de tre, der skal spille 1. juli.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk