11. december 2017
Billetter købes ved indgangen eller på www.fantasybogmesse.dk. Man deltager automatisk i konkurrencen om et signeret eksemplar af »Exilium - De Fejlfødte« af Linette Harpsøe ved køb af billetter online. Pressefoto
Billetter købes ved indgangen eller på www.fantasybogmesse.dk. Man deltager automatisk i konkurrencen om et signeret eksemplar af »Exilium - De Fejlfødte« af Linette Harpsøe ved køb af billetter online. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Program for populær fantasybogmesse er parat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Program for populær fantasybogmesse er parat
Næstved - 12. oktober 2017 kl. 15:00
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For sjette år i træk sætter Herlufsholm Kostskoles historiske bygninger kulissen for Danmarks eneste fantasy bogmesse, når Herlufsholm Fantasybogmesse løber af stablen i efterårsferien sidste dage, 20. og 21. oktober.

På messen kan man møde nogle af de mest populære forfattere inden for fantasygenren, både danske og udenlandske, ligesom landets bogforlag vil være repræsenteret med masser af gode tilbud.

Årets program er nu offentliggjort, og messen åbnes af den internationale forfatter Rainbow Rowell med bogen »Carry On«. Det er også muligt at møde Kenneth Bøgh Andersen og Lars Gabel med »Skæbnemageren«, Nanna Foss med »Spektrum«, Line Kyed Knudsen med »Pigerne fra Nordsletten« og »Heksens forbandelse«, Bodil El Jørgensen med »Pigen fra havet«, Lene Dybdahl med »Blodbæst«, Malene Sølvsten med »Ravnens hvisken 2«, Nicole Boyle Rødtnes med »Zombie-jæger« og »Ilttyv«, Kristian Leth med »Mithos« og mange flere forfattere.

På messen vil der også være mange daglige aktiviteter. Man kan blandt andet deltage i en interaktiv historieworkshop, designe dit eget våbenskjold, blive transformeret til en fantastisk skabning og kæmpe imod orker.

Det hele er desuden blevet større i år, hvor også 2. salen nu bruges. Se priser og det fulde program på www.fantasybogmesse.dk.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk