28. september 2020
Søren Peter Foldberg og resten af bestyrelsen er optimistiske og tror på, at den nye skole på Petersmindevej 33 åbner til august - selv om der er lang vej til målet. Foto: Mia Than West
Søren Peter Foldberg og resten af bestyrelsen er optimistiske og tror på, at den nye skole på Petersmindevej 33 åbner til august - selv om der er lang vej til målet. Foto: Mia Than West
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Privatskole savner elever: Få tre måneder helt gratis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Privatskole savner elever: Få tre måneder helt gratis
Næstved - 21. februar 2020 kl. 04:43
Af Mia Than West

Få de første tre måneder gratis.

arrow Læs også: Drømmen brast: For få elever til ny privatskole

Det er det nyeste tiltag, bestyrelsen bag Holme-Olstrup Privatskole har sat i søen i jagten på flere elever. De har besluttet at være mere offensive og giver nu rabat til kommende elever på skolen. Hvis man melder sit barn ind inden den 1. april og er blandt de første 30 elever, der indskrives til skolestart i 2020, får man de første tre måneders skolegang helt gratis.

- Vi har regnet på det, og det kan godt lade sig gøre. Vi håber, det gør, der kommer hul på ballonen, så vi ikke kun kommer op på 30 elever, men gerne flere, siger bestyrelsesmedlem Søren Peter Foldberg.

Der blev åbnet for indmeldelse til den nye privatskole på Petersmindevej i forbindelse med et informationsmøde i november. Forældrene har ikke ligefrem stået i kø til at skrive deres børn op til den nye skole. Holme-Olstrup Privatskole har på tre måneder fået 18 bindende tilmeldinger, hvoraf de tre først er til skolestart i 2021.

Skolen har budgetteret med 50 elever. Der er derfor langt til målet, men kort tid til deadline. Bestyrelsen har travlt, hvis de skal nå i mål. De tror fortsat på, at det nok skal lykkes.

arrow Opgiver ny privatskole - eleverne mangler
09. marts 2020 kl. 10:30 Opdateret: kl. 10:15
arrow Privatskole på jagt efter elever: Tilbyder nu gratis skolegang
21. februar 2020 kl. 17:10 Opdateret: kl. 11:38
arrow Opråb fra ny privatskole: Vi mangler penge og elever
22. januar 2020 kl. 19:50 Opdateret: kl. 12:39
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk