23. april 2021
Tyve går efter værdifuldt værktøj, og politiet opfordrer derfor til, at man tænker over, hvad man har liggende i bilen. Foto: Jens Wollesen
Tyve går efter værdifuldt værktøj, og politiet opfordrer derfor til, at man tænker over, hvad man har liggende i bilen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet advarer mod tyve: Pas på dit værktøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet advarer mod tyve: Pas på dit værktøj
Næstved - 15. januar 2020 kl. 10:11

Tyve kan godt lide værdifuldt værktøj - og de går ofte efter det, der ligger i bilerne. Den seneste periode har der været flere eksempler på, at tyve er brudt ind i parkerede varebiler. Derfor advarer politiet mod, at man lader sit værktøj ligge i bilen.

arrow Læs også: Politiet advarer: Pas på falske sælgere

Da værktøjet formentlig sælges videre, giver det god mening at gøre værktøjet mindre attraktivt for tyvene. Politiet opfordrer til, at man mærker værktøjer, så det bliver sværere for tyven at sælge videre til hælere.

Desuden er det en god ide at tænke over, hvad man har liggende i bilen, og hvor man parkerer den. Det er også en god ide at have en ajourført liste over sit værktøj med mærke, serienumre med videre. På den måde har politiet langt lettere ved at finde frem til værktøjet, hvis det skulle blive stjålet.

arrow Billeder: Ubeboet krobygning voldsomt brandskadet
07. april 2020 kl. 06:16 Opdateret: kl. 21:51
arrow Uden fortilfælde: En hel weekend uden indbrud
06. april 2020 kl. 13:00 Opdateret: kl. 10:28
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk