10. juli 2020
Da Blackrock i december 2017 købte Næstved Storcenter af Dansk Supermarked, stod centerchef Charlotte Schwartzlose og BlackRock-chef Mathias Busck skulder ved skulder og glædede sig til sammen at udvikle og måske udbygge Næstved Storcenter. Nu er Charlotte Schwartzlose fortid som centerdirektør. Foto: Næstved Storcenter
Da Blackrock i december 2017 købte Næstved Storcenter af Dansk Supermarked, stod centerchef Charlotte Schwartzlose og BlackRock-chef Mathias Busck skulder ved skulder og glædede sig til sammen at udvikle og måske udbygge Næstved Storcenter. Nu er Charlotte Schwartzlose fortid som centerdirektør. Foto: Næstved Storcenter
Foto: Ernst Tobisch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pludselig udskiftning: Centerdirektør er fyret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pludselig udskiftning: Centerdirektør er fyret
Næstved - 28. marts 2019 kl. 05:42
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag aften var der generalforsamling i Næstved Storcenter, onsdag fratrådte Charlotte Schwartzlose.

arrow Læs også: Storcenter bliver endnu større: Elektronikgigant flytter ind

For mange er Charlotte Schwartzlose efter godt 15 år som centerdirektør nærmest identisk med Næstved Storcenter men ikke længere.

»Charlotte Schwartzlose fratræder efter gensidig aftale pr. dags dato«, står der i en pressemeddelelse udsendt onsdag eftermiddag.

- Det er vi blevet enige om i fællesskab, var det bedste for begge parter, siger en forståeligt nok lidt trist Charlotte Schwartzlose, som ikke ønsker at kommentere aftrædelsen yderligere.

Pressemeddelelsen er udsendt af CBRE, som er administrationsselskab for ejeren, den amerikanske kapitalkæde Blackrock. Blackrock købte i december 2017 storcentret af Dansk Supermarked.

- Som administrationsselskab er de seks ansatte i Næstved StorCenter vores ansatte, så det er ikke noget Blackrock har initieret, siger Jacob Trolle, direktør i CBRE.

Charlotte Schwartzloses pludselige fratræden sker altså på administratoren CBREs foranledning, men Jacob Trolle vil intet sige om årsagen, ej heller om hvor længe udskiftningen har været undervejs.

- Det er sket i gensidig forståelse med Charlotte (Schwartzlose, red), og det er et internt anliggende, hvorfor vi har valgt at stoppe samarbejdet med en af vores medarbejdere, siger han.

CBRE er som Blackrock amerikansk, har 80.000 ansatte fordelt på 150 lande verden over og er underlagt amerikansk personalepolitik.

At beslutningen blev offentliggjort og effektueret onsdag, forklarer Jacob Trolle med, at man lige skulle have centerforeningens generalforsamling overstået tirsdag aften.

Man kunne så forestille sig, at det var for, at man så kunne fortælle om beslutningen tirsdag aften, men nej.

- Der blev intet sagt om det på generalforsamlingen. Det er først blevet offentliggjort i dag (onsdag, red.), siger Jacob Trolle.

Charlotte Schwartzlose stoppede onsdag, og den nye centerdirektør startede onsdag.

- Vi har været rundt og hilse på medlemmerne af centerforeningens bestyrelse og i nogle af de andre store butikker i dag, siger Jacob Trolle, som dog ikke har været rundt og præsentere i alle storcenterets 70 butikker.

I dag torsdag er der fælles morgenmad med den nye centerdirektør, CBRE og andre direkte involverede.

arrow Centerdirektør med rigtig meget fart på
17. august 2019 kl. 21:33 Opdateret: kl. 10:53
arrow Storcenter må udvide: Politikere stiller krav om farver og facader
06. november 2018 kl. 07:40 Opdateret: kl. 18:47
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk