6. maj 2021
- Jeg kan godt lide at blive klogere og glæder mig helt vildt til mit job og nye uddannelse, siger Mette Østergaard, der 31. august har sidste dag som erhvervskonsulent i Næstved Erhverv.
gallery icon

Se billedserie

- Jeg kan godt lide at blive klogere og glæder mig helt vildt til mit job og nye uddannelse, siger Mette Østergaard, der 31. august har sidste dag som erhvervskonsulent i Næstved Erhverv.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Otte år i erhvervslivets tjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otte år i erhvervslivets tjeneste
Næstved - 23. august 2018 kl. 19:00
Af Helle Hansen

Er man i tvivl om noget indenfor det lokale erhvervsliv, så ringer man da til Mette.

Mette Østergaard har siden starten været personificeringen af een indgang til kommunen i Næstved Erhvervs regi, hun er kvinden med snor i værksætterne og det seneste års tid også kvinden med styr på detailhandelen - og alt muligt andet.

Men det er slut næste fredag.
Efter otte år i erhvervslivets tjeneste skal der ske noget nyt:

- Jeg kan godt lide at uddanne mig, der skal ske noget nyt en gang imellem, og det er jo ikke hver dag, man får det tilbud, siger 47-årige Mette Østergaard om det nye job hos erhvervsmægler Jakob Duemose.

- Vi havde så mange sager sammen i foråret, at jeg sagde, at jeg da ligeså godt kunne sidde hos ham, og det var han enig i, siger Mette Østergaard, der pt. har titel af erhvervskonsulent.

De fælles sager handlede om at finde egnede lokaler til iværksættere og virksomheder i Næstved, hvilket bliver hendes fuldtidsjob fremover. Hun starter i Toldbodgade 1. september med titlen erhvervsrådgiver og efter et par uger begynder hun på uddannelsen til diplomvaluar.

Næstved Erhverv har fået 59 ansøgere til det ledige job som erhvervskonsulent, og den nye m/k ventes at være på plads 1. oktober.

Der er afskedsreception for Mette Østergaard hos Næstved Erhverv fredag 31. august kl. 13.30-16.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk