20. januar 2021
Der er plads til 3000 mennesker til koncerterne. Billedet her stammer fra Open Air sidste år, da Johnny Madsen og Jacob Dinesen gav dobbeltkoncert. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Der er plads til 3000 mennesker til koncerterne. Billedet her stammer fra Open Air sidste år, da Johnny Madsen og Jacob Dinesen gav dobbeltkoncert. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Open Air: Farvel til fed slange og gratiskoncert med popstjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Open Air: Farvel til fed slange og gratiskoncert med popstjerne
Næstved - 12. juni 2018 kl. 12:55
Af Esben Thoby

Open Air-koncerterne på Lave Ridebane i Næstved er vokset og vokset i popularitet. Derfor er der udvidet, og i år byder Grønnegades Kaserne Kulturcenter på hele tre koncertdage i træk.

arrow Læs også: TV-aktuel hitmager klar med soloturné

Det hele starter på torsdag, når kopibandet Queen Machine underholder. Det danske band lukrerer naturligvis på den britiske gruppes hits, men de formår også at skabe deres eget univers omkring Queens musik.

Fredag vil der sandsynligvis blive knebet en tåre eller to, når Big Fat Snake går på scenen. Koncerten er nemlig en del af deres afskedsturné »Sidste Runde«. De fem medlemmer, Pete Repete, Asger Steenholdt, Anders Blichfeldt, Morten »Jay« og Jens Fredslund er blevet enige om, at de i fremtiden vil fokusere på andre projekter og ikke mindst bruge mere tid på familie og fritid.

- Vi glæder os til at give publikum alt, hvad vi har i os en sidste gang og sige tak for denne gang med fuld skrald, siger forsanger Anders Blichfeldt.

Der er stadig ledige billetter til torsdagens og fredagens koncerter. I forsalg koster de 100 kroner stykket.

Det er på en måde ærgerligt, at det ikke er lørdag, Big Fat Snake skal optræde. I så fald kunne de have sunget deres EM1996-slagsang »Big Boys in Red and White« i forbindelse med, at der klokken 18 blændes op for VM-kampen Danmark-Peru på storskærm.

Fodboldkampen skal der naturligvis være plads til midt i det musikalske program for dagen, som starter klokken 14.30 med IAMJJ. Han er en ung, dansk kunstner på vej frem i høj fart, og med sin mørke, hæse stemme og dybfølte tekster føres tankerne naturligt over mod verdensstjerner som Nick Cave og Leonard Cohen.

Klokken 16.30 er det så tid til hovednavnet Rasmus Walter. Den 40-årige sangskriver har haft en yderst eksplosiv karriere, siden han i 2011 besluttede sig for at gå solo, og han har hittet med numre som »Endeløst« og »Dybt vand«. Tidligere var han forsanger i bandet Grand Avenue.

Efter VM-kampen er der igen musik, denne gang med Den Danske Mafia. Det er et heavy rock-band, der spiller John Mogensen-sange, så der bliver med garanti gang i den.

Der er gratis adgang til Open Air om lørdagen.

arrow Se billeder: Begejstret publikum til udsolgt afskedskoncert
16. juni 2018 kl. 10:47 Opdateret: kl. 10:58
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk