4. marts 2021
Henrik Jebjerg fra Cowi og David Johnsen fra Christiansen & Essenbæk sammen med det øvrige håndværkersjak er blevet en turistattraktion i den delvist nedlukkede ferieby. Foto: Kim Palm
Henrik Jebjerg fra Cowi og David Johnsen fra Christiansen & Essenbæk sammen med det øvrige håndværkersjak er blevet en turistattraktion i den delvist nedlukkede ferieby. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Omstridt brolukning er blevet en turistattraktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Omstridt brolukning er blevet en turistattraktion
Næstved - 19. september 2020 kl. 04:43
Af Kim Palm

De troede de fik høvl, men det er gået lige omvendt.

arrow Læs også: Video: Broåbning: Så er der hul igennem til ferieparadiset

Byggeleder David Johnsen og sjakket bag renoveringen af Græshoppebroen er blevet en turistattraktion i feriebyen Karrebæksminde.

Folk valfarter til byen for at studere renoveringen af den gamle bro fra 1936 og håndværkerne fra Christiansen & Essenbæk bliver mødt med smil og high-five af de forbipasserende, der stadig kan benytte gangbroen for at komme over til Enø.

- Det er helt vildt som folk er nysgerrige. Men det er kun hyggeligt. Urolig mange spørger os, hvad der sker og vi giver gerne et par minutter af arbejdstiden på at stille folks nysgerrighed, siger David Johnsen.

Tilstrømningen til Karrebæksminde er blevet så massiv, at kommunen har støvsuget byen for at finde flere parkeringspladser. Det er lykkedes at finde yderligere 120 p-pladser - 80 på Brentbakkevej, hvor den lokale grundejerforening har sagt ja til fri parkering på et grønt fællesareal og yderligere 40 pladser ved Pandekagehuset og Mette Pan.

Dermed burde det være slut med parkeringskaos i feriebyen, der har lukket for kørende færdsel til Enø frem til 4. oktober, da Christiansen & Essenbæk følger tidsplanen og lover bro til tiden.

arrow Se billeder: Nu er Græshoppebroen køreklar
05. oktober 2020 kl. 07:11 Opdateret: kl. 17:20
arrow Holder fast i plan: Ingen tyvstart på broåbning
01. oktober 2020 kl. 04:43 Opdateret: kl. 15:29
arrow Kendt bager lukker
07. september 2020 kl. 07:38 Opdateret: kl. 18:36
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk