16. juli 2020
Pengene rækker ikke til den lange ønskeliste til den nye svømmehal, der skal erstatte svømmehallen på Nygårdsvej. Foto: Anna C. Møhl
Pengene rækker ikke til den lange ønskeliste til den nye svømmehal, der skal erstatte svømmehallen på Nygårdsvej. Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ønskeliste: Varmtvandsbassin, wellness, vipper, børnebassin...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ønskeliste: Varmtvandsbassin, wellness, vipper, børnebassin...
Næstved - 01. juni 2019 kl. 14:28
Af Joachim Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En svømmehal til 152 millioner kroner kan ikke indfri alles ønsker. Det fastslår flere politikere fra kultur- og demokratiudvalget, der i næste uge skal være med til at beslutte svømmehallens fremtid.

arrow Læs også: Nyt udspil: Svømmehal skal være dobbelt så lang

Trods politiske tvivlere på projektet, ser det ud til, der er flertal for at bygge den, men placeringen og særligt de indre faciliteter skiller vandene.

Et stort borgermøde, flere dialogmøder og en spørgeskemaundersøgelse er blevet taget i brug for at kende brugernes behov og forventninger til en ny svømmehal. Udvalgsformand Linda Frederiksen vil gerne have plads til det hele, men dertil er budgettet for småt.

Hun tror på, at det bliver til et 50 meter bassin med en fleksibel bro, der kan dele det op, når det er ønsket.

Og så skal der være varmtvandsbassiner, et bassin hvor børnene kan lege, og som bliver dybere derudad, wellness, et lille træningsbassin eventuelt med hæve-sænkebund, og det kunne også være rigtig rart, hvis der kunne blive til en rutschebane.

- Det, jeg har skitseret, er det de fleste vil have, men vi har slet ikke penge nok. Vi får ikke alt det, jeg drømmer om, siger hun.

Mens Linda Frederiksen sågar drømmer om en stor Næssi-figur til de allermindste, så er børnene ikke udvalgsmedlem Ghita Nelanders (DF) førsteprioritet.

- Det skal ikke være et legeland. Vi behøver ikke vipper. Det skal være, så folk kan svømme der, siger hun.

Hun frygter, at svømmehallen bliver en skrabet model, uanset, hvad man gør, men skal den bygges, så vil hun anbefale en placering på havnen og en standard, så der kan holdes stævner og tiltrække publikum til byen.

De Radikales medlem af udvalget, Klaus Eusebius Jakobsen, går ind for en ny svømmehal, men han har ikke lagt sig fast på en placering. Han ønsker ikke at komme ind på, hvad svømmehallen skal indeholde og henviser i stedet til det, han skriver i sit læserbrev.

arrow Udvalg: Placér ny svømmehal ved havnen
05. juni 2019 kl. 09:00 Opdateret: kl. 11:57
arrow Ny svømmehal: Sollys kan blænde livreddere
04. juni 2019 kl. 16:00 Opdateret: kl. 10:25
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk