27. september 2020
En gruppe unge holder til omkring Næstved Station, hvor der er set flere tilfælde af brug af narko og økonomisk kriminalitet.
En gruppe unge holder til omkring Næstved Station, hvor der er set flere tilfælde af brug af narko og økonomisk kriminalitet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Økonomisk kriminalitet på banegården: De unge hvidvasker penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Økonomisk kriminalitet på banegården: De unge hvidvasker penge
Næstved - 07. august 2020 kl. 16:50
Af Mia Than West

Politiet har i øjeblikket ekstra fokus på området omkring Næstved Station, hvor en gruppe unge har for vane at holde til. Der er blandt andet set flere tilfælde af brug af narko og senest også økonomisk kriminalitet.

arrow Læs også: Tidslernes paradis: Charlottesparcelhushave er blevet helt vild

Det sidste kan for eksempel være, hvis en kriminel beder en af de unge om lov til at overføre nogle penge til hans eller hendes konto, som de unge så senere skal hæve til dem. Nogle gange mod betaling.

Opfordring til forældre

De unge vil gerne hjælpe, og dermed kommer de let til at blive et af de såkaldte »mulddyr«, der er med til at hvidvaske penge, som stammer fra forskellige former for kriminalitet, oplyser politiet.

De opfordrer derfor til, at man som forælder tager en snak med sine børn om, hvor de færdes, hvem de er sammen med, og hvordan de skal agere, hvis de bliver kontaktet af en fremmed, der gerne vil have hjælp til at håndtere nogle penge.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk