20. marts 2019
Lokalplanforslaget for Fensmark sundhedscenter og 36 ældreboliger blev godkendt af byrådet i aftes. Men endnu mangler finansieringen at falde på plads.
Lokalplanforslaget for Fensmark sundhedscenter og 36 ældreboliger blev godkendt af byrådet i aftes. Men endnu mangler finansieringen at falde på plads.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt sundhedscenter: Jagten er gået ind på investorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt sundhedscenter: Jagten er gået ind på investorer
Næstved - 10. oktober 2018 kl. 16:00
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Læger, tandlæger, fysioterapeuter og fodterapeuter er klar til at rykke ind i Fensmarks måske kommende sundhedscenter med tilhørende ældreboliger.

arrow Læs også: Tandlægens verdensrundtur: På Filippinerne tager de batterisyre mod tandsmerter

Drømmen om det nye sundhedshus for de 5.000 indbyggere i kommunens næststørste bysamfund kom i aftes et skridt nærmere virkelighed, da byrådet godkendte lokalplanen. Kun få er kommet med indsigelser.

Og selvom nogle af naboerne frygter værditab, fordi der må bygges ældreboliger i op til tre etager, er klagerne blevet tilbagevist - og byggeriet kan gå i gang.

Men pengene mangler stadig og derfor er Hans Larsen, direktør i Fensmark Brugs, nu gået på jagt efter investorer, der kan realisere byggeriet.

- Jeg er købmand og det bliver jeg ved med at være. Derfor arbejder vi på højtryk for at finde eksterne investorer, der kan realisere byggeriet, siger Hans Larsen. Han pointerer samtidig, at der er tale om to adskilte byggeprojekter, sådan at byggeriet af sundhedscentret ikke er afhængig af om de 36 ældreboliger også bliver til noget.

- Det her er en rigtig god sag. Det er en sag, der er drevet af borgerne i Fensmark og nu har vi gjort, hvad vi kan for at hjælpe projektet i mål. Det viser, at vi satser på udviklingen i hele kommunen og ikke kun i Næstved, sagde formanden for Plan- og erhvervsudvalget, Daniel Lillerøi (S).

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk