31. marts 2020
I protest mod forslaget til ny organisering af skolerne i Næstved er Jens Peter Ulf Jensen i gang med at stifte et parti, hvor skolerne er i fokus. Arkivfoto: Robert Andersen
I protest mod forslaget til ny organisering af skolerne i Næstved er Jens Peter Ulf Jensen i gang med at stifte et parti, hvor skolerne er i fokus. Arkivfoto: Robert Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt protest-parti i Næstved vil tale skolernes sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt protest-parti i Næstved vil tale skolernes sag
Opdateret 15. december 2015 kl. 15:23
Næstved - 15. december 2015 kl. 06:00
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formand for Holme-Olstrup Bylaug og medlem af HOT-lokalråd, Jens Peter Ulf Jensen, har fået nok. Han har nu taget initiativ til at stifte et nyt parti i Næstved som protest mod den skolestruktur, politikerne er ved at gennemføre.

arrow Læs også: Ekspert: Protestparti får det meget svært

Navnet er NæstvedPartiet, og kerneopgaven er først og fremmest at tale skolernes sag. For NæstvedPartiet er skolerne det vigtigste aktiv for nuværende og nye tilflyttere.

- Skolevæsenet er rygræden i enhver kommune. Uden skoler smuldrer fundamentet for de lokale forenings- og forretningsliv, siger 60-årige Jens Peter Ulf Jensen, der selv har boet i Holme-Olstrup i 13 år.

- Det basale som skoler og vedligeholdelse af veje skal tilgodeses, før man begynder at snolde og give penge til eksempelvis en arena eller en flygtningeby. Man skal tænke sig om, før man kaster om sig med penge, konstaterer han overfor avisen.

En fornuftig balance
Partiet kan ses som et lokalt græsrodsparti, der samler de mange ildsjæle, som har en masse gode idéer til, hvordan lokalsamfundet bedst kan opretholdes og bevares.

NæstvedPartiet vil arbejde på at gøre Næstved Kommune attraktiv at bo i med gode skoler og institutioner. Miljøet og naturen skal også tilgodeses og passes på, og de ældre og handicappede skal heller ikke glemmes.

- Man skal have lyst til at bo i kommunen, om man er ung eller gammel. Vi vil have tilflyttere og familier med børn. Det er dem, der skal bære samfundet videre, siger 60-årige Jens Peter Ulf Jensen, der håber på bred repræsentation fra lokalområdet.

Læs mere i Sjællandske, tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk