9. december 2019
Næstved-Rønnede motorvejen får nu hjælp af en nyetableret sydsjællandsk trafikmafia, der efter jysk forbillede samles på tværs af partiskel.
Næstved-Rønnede motorvejen får nu hjælp af en nyetableret sydsjællandsk trafikmafia, der efter jysk forbillede samles på tværs af partiskel.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny sjællandsk trafikmafia skal skaffe mere motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny sjællandsk trafikmafia skal skaffe mere motorvej
Næstved - 03. december 2018 kl. 05:38
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På tværs af partiskel har syv sjællandske folketingsmedlemmer sværget hinanden troskab og fælles kamp for at få realiseret motorvejen mellem Næstved og Rønnede.

arrow Læs også: Året der gik: I december fik Sjælland en ny mafia

- Vi har lært af jyderne, at det gælder om at stå sammen på tværs af partiskel, når det handler om asfalt og motorveje, siger tidligere transportminister Magnus Heunicke (S), der er anfører og initiativtager til den nye sydsjællandske trafikmafia.

En af dem, der har forpligtiget sig til at hjælpe Næstved er Venstres finansordfører Jacob Jensen fra Tølløse. Han blev valgt ind i Folketinget for 10 år siden, sammen med Magnus Heunicke, og de to politikere står nu skulder ved skulder i kampen for firesporet asfalt til den 14. største by Danmark.

Udover Magnus Heunicke og Jacob Jensen består den nye sjællandske trafikmafia af Laura Lindahl (LA), Louise Schack Elholm (V), Jeppe Jacobsen (DF), Henrik Brodersen (DF) og Brigitte Klintskov Jerkel (K).

Rute 54 er med sine 14.000 biler i døgnet en af de mest trafikerede hovedveje i Danmark. Et bredt flertal i Folketinget afsatte i april 2017 de første 336 millioner kroner til den 15 kilometer lange motorvej, der ifølge Vejdirektoratet vil koste 1,6 milliarder kroner.

arrow Tidligere kulturminister kæmper for ny motorvej
08. december 2018 kl. 10:19 Opdateret: kl. 10:19
arrow Her er den sjællandske trafikmafia: Står sammen som jyderne gjorde
03. december 2018 kl. 10:29 Opdateret: kl. 08:31
arrow 1000 ekstra pendler til og fra Næstved hver dag
27. november 2018 kl. 17:00 Opdateret: kl. 14:04

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk