19. oktober 2019
Ejer Yun Chen gør meget ud af indretningen af restauranten, og han håber, gæsterne vil nyde at spise i de nye lokaler. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Ejer Yun Chen gør meget ud af indretningen af restauranten, og han håber, gæsterne vil nyde at spise i de nye lokaler. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny restaurant: Spis sushi som i Østen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny restaurant: Spis sushi som i Østen
Næstved - 08. december 2018 kl. 18:00
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I næste uge åbner Tatami Sushi på hjørnet af Grønnegade og Ringstedgade. Her bliver det muligt at spise sushi på traditionel japansk manér, men der er også almindelige borde for de, der ikke er vilde med at indtage føde barfodet og i skrædderstilling. - Jeg har i forvejen Tatami Sushi i Slagelse, men restauranten der er ikke så stor - der er kun plads til 50 mennesker. Jeg har måttet afvise mange kunder, særligt i weekenden, så derfor begyndte jeg allerede sidste jul at kigge efter et nyt lokale, forklarer ejer Yun Chen.

arrow Læs også: Butik med modetøj til større kvinder åbner i bymidten

Det viste sig dog, at der ikke fandtes et egnet lokale i Slagelse. Derfor spejdede Yun Chen i stedet i Næstved og besluttede sig for at satse på to restauranter.

Lokalet, som tidligere husede tøjbutikken Box'n, er godkendt til 130 spisende gæster, men Yun Chen vil kun have 80 ad gangen.

Af de 80 pladser er otte i det såkaldte tatami-hjørne. Her kan man sidde barfodet og i skrædderstilling og nyde sushien på samme måde, som de gør i spisens hjemland, Japan.

Tatami Sushu åbner på tirsdag klokken 11.30 i den ikoniske bygning Staalgaarden i midten af Næstved, og der vil være gratis sushi til de første 100 kunder.

arrow Tøjbutik lukker efter få uger
23. november 2018 kl. 17:54 Opdateret: kl. 15:30
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk