19. januar 2020
Lige nu er det pænt koldt, men det er planen at starte forårets sæson af litterære gåture rundt om Glumsø Sø den 22. marts.
Lige nu er det pænt koldt, men det er planen at starte forårets sæson af litterære gåture rundt om Glumsø Sø den 22. marts.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny omgang walk and talk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny omgang walk and talk
Næstved - 26. februar 2018 kl. 14:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 22. marts kl. 13.30-16 starter Glumsøs bookwalk-læseklub på forårssæsonen. Her taler deltagerne om bøger, mens man går rundt om Glumsø Sø, og forårets tema er netop at gå.

arrow Læs også: Danmarkspremiere på film til bøf-, bog- og bioaften

Idékvinde og tovholder er bibliotekar Vibeke Sølling, som startede den anderledes læseklub i efteråret. Deltagerne læser en bog til hver mødegang, som starter med en kort introduktion til bogen samt stikord til samtalen, mens man går rundt om Glumsø Sø.

Der bliver stop på udvalgte steder med opsamling på snakken og eftermiddagen rundes af i Café Rejseladen med en kop te eller kaffe samt lidt sødt og sundt.

Forårets læsning og bookwalks handler om bøgerne » Gå« af Tomas Espedal » Wild« af Cheryl Strayed og »By af glas« af Paul Auster.

Turene foregår torsdag den 22. marts, torsdag den 19. april og torsdag den 24. maj. Deltagerne mødes kl. 13.30 foran Glumsø Bibliotek. Det er gratis at deltage, men hver især betaler for kaffe og kage i Café Rejseladen.

Tilmelding på www.naesbib.dk, hvor man kan tilmelde sig alle tre gange med det samme eller fra gang til gang. Der er et begrænset antal pladser.

arrow Livet er godt
28. maj 2018 kl. 13:12 Opdateret: kl. 13:12

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk