22. november 2017
Esben Kjærsgaard er 50 år og fra Årslev på Midtfyn. Han er ny direktør i Den lille Bikube, hvor især nærhed og synlighed er vigtigt i kontakten med kunderne. Foto: Jens Wollesen
Esben Kjærsgaard er 50 år og fra Årslev på Midtfyn. Han er ny direktør i Den lille Bikube, hvor især nærhed og synlighed er vigtigt i kontakten med kunderne. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bankdirektør: Vi skal bevare selvstændigheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bankdirektør: Vi skal bevare selvstændigheden
Næstved - 12. september 2017 kl. 10:32
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er business as usual.
Sådan siger Esben Kjærsgaard, som er ny direktør i sparekassen Den lille Bikube på Byagervej i Fuglebjerg. Han har overtaget direktør-posten efter Arne Keinicke, som efter 13 år på posten har valgt at gå på pension.

Esben Kjærsgaard kommer fra en lignende stilling i Refsnæs Sparekasse og ved derfor, hvad det vil sige at stå i spidsen for en lokal forankret sparekasse med et beskedent antal kunder og få personaler.

- Det er det samme jobindhold, som bare er skalleret op. Vi er et af de få små pengeinstitutter, der er tilbage. Jeg vil gerne spænde bredere, og der er væsentligt mere potentiale i at få kunder her end der, hvor jeg kommer fra, fortæller den 50-årige direktør.

Den lille Bikube er ikke som ethvert andet pengeinstitut. Det er en såkaldt indskydersparekasse, som ejes af kunderne selv. Der er blot tre en halv fuldtidsansatte, og her er den gamle bankbog ikke lagt på hylden, lige som det fortsat er muligt at hæve kontanter i kassen.

Læs mere i Sjællandske.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk