16. oktober 2019
Fætter BR genåbner i Næstved Megacenter fredag den 3. maj klokken 12.
Fætter BR genåbner i Næstved Megacenter fredag den 3. maj klokken 12.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu genåbner Fætter BR i Megacenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu genåbner Fætter BR i Megacenter
Næstved - 23. april 2019 kl. 11:54
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter næsten fire måneder uden en BR-butik i byen er Fætter BR og hans medarbejdere klar til at byde Næstveds børn og deres familier indenfor i byens nye legetøjsunivers. Der fyldes i øjeblikket legetøj på hylderne og pustes balloner op, og inden længe rulles den røde løber ud. Fætter BR genåbner fredag den 3. maj klokken 12 i den tidligere Toys'R'Us butik i Næstved Megacenter på Vestergårdsvej 8.

- Vi glæder os meget til at åbne i Næstved. Vi har arbejdet hårdt for at få ansat det helt rigtige team til at tage imod de forventningsfulde børn og deres familier. Derfor håber vi også, at børn fra Næstved og omegn, sammen med deres familier, vil være med til at gøre butiksåbningen til en helt særlig dag, fortæller Charlotte From, der er kædechef i BR.

Flere lokale nyheder - få nyhedsbrevet

Fætter BR lå tidligere i Næstved Storcenter, indtil Top-Toy gik konkurs i december 2018. Efterfølgende indgik Salling Group, der blandt andet står bag kæderne, Føtex, Bilka, Netto, Wupti.com og Salling Stormagasiner, en aftale med kurator i konkursboet om køb af Top-Toy's samlede danske varelager samt rettigheder til at anvende BR-navnet på det danske marked.

Butikschef Kim Sinding bliver daglig leder i den nye BR-butik i Næstved, og han glæder sig også til at slå dørene op for de forventningsfulde børn. Dørene åbner klokken 12, hvor snoren klippes over. Der vil være VIP indgang til børnene med rød løber, og det er muligt at hilse på Fætter BR. Alle børn kan gennemføre en hinkesti og få et BR diplom og medalje. Der er gave til de første 100 børn.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk